Redactia.ro
Home » Homepage » Ilinca Simion, soția liderului AUR George Simion, a născut un băiețel

Ilinca Simion, soția liderului AUR George Simion, a născut un băiețel

Ilinca Simion a născut.

Miercuri a fost o zi de mare bucurie pentru George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR), și soția sa, Ilinca Simion. Cuplul a întâmpinat venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel sănătos și voinic. Emoționat de acest moment important, George Simion a împărtășit fericirea sa cu urmăritorii pe Facebook, declarând: „Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!”

Detalii despre eveniment

Nașterea băiețelului vine la un an de la căsătoria religioasă a cuplului, care a avut loc pe 27 august 2022, în Măciuca, județul Vâlcea, unde mii de persoane au fost prezente pentru a celebra evenimentul. Ceremonia civilă s-a desfășurat cu o zi înainte. De la anunțul făcut acum câteva luni despre așteptarea primului lor copil, George și Ilinca Simion au împărtășit deschis bucuria și emoțiile lor legate de acest nou capitol din viața lor.

După aflarea veștii că vor avea un băiețel, George Simion a exprimat atât bucuria personală, cât și sentimentul de responsabilitate crescută. „E băiat cum a vrut ea! Pentru mine, e o dublă onoare și dublă responsabilitate,” a mărturisit liderul AUR. De asemenea, el a subliniat dorința de a asigura un viitor sigur și plin de oportunități pentru fiul său, dar și pentru toți copiii care se vor naște în România, reflectând angajamentul său față de familie și țară.

Un moment de sărbătoare

Venirea pe lume a primului copil al cuplului Simion adaugă un nou nivel de bucurie și emoție în viața lor personală și în activitatea lor publică. Cu siguranță, acest eveniment marchează începutul unei noi etape atât pentru Ilinca și George Simion, cât și pentru suporterii lor care împărtășesc acest moment fericit alături de familie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: