Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici a ajuns la spital, cu perfuziile în mâini! Ce a păţit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”?

Ilinca Vandici a ajuns la spital, cu perfuziile în mâini! Ce a păţit prezentatoarea de la „Bravo, ai stil”?

Ilinca Vandici, cea care este una din cele mai frumoase și apreciate prezenţe feminine de pe micul ecran, a admis că de când a venit pe lume fiul ei, Zian, acum în vârstă de 5 ani, nu mai merge la foarte multe evenimente pentru că acest lucru înseamnă să-i răpească din timpul petrecut cu familia.

Totuşi, zilele trecute prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” a păţit o nefăcută: a ajuns la spital, cu prefuziile în mâini.

Ilinca şi-a liniştit fanii: a răcit

Chiar dacă a ținut să-și liniștească fanii, mulți și-au făcut griji când au văzut imaginea și i-au trimis o mulțime de mesaje. Ilinca Vandici este mereu în mișcare și că are multe pe cap. Se pare că oboseala acumulată și-a spus cuvântul, alături de o răceală care nu-i dă pace.

„Nu e ceva grav… O răceală îmi tot dă târcoale, iar la pachet cu oboseala, m-a doborât imediat și trebuie să fiu pe picioare…”, a spus femeia de televiziune, înainte de a pleca spre botezul la care urma să fie naşă.

Știți aia cu de la bal la spital? Mă rog, la mine e invers, de la spital la bal, cumva. Mulțumesc pentru mesaje, mă simt mult mai bine astăzi. Încă mai am nasul înfundat, mă rog, niște sinusuri ușor lovite, dar mă simt mult mai bine, asta este senzațional. Astăzi avem zi importantă, suntem nași de botez și cumva nu aveam cum să lipsesc”, a a mai zis Ilinca Vandici.

Vandici, absentă de la evenimente

Ilinca este una dintre cele mai perfecționiste prezentatoare și nu lasă să-i scape niciun detaliu, mereu fiind impecabilă. De aceea, îşi alege cu mare grijă unde acceptă să fie prezentă.

„Nu îmi prea mai place să petrec, sincer, prefer acasă, la un film. Asta este realitatea, însă asta face parte din job-ul meu.

Însă, de când îl am pe Zian sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip pentru că un eveniment nu înseamnă doar o ora sau doua din viață mea pentru că asta înseamnă că îi respect pe cei care mi-au lansat invitația respectiva. Mă respect pe mine și pe cei care mă urmăresc.

Și atunci este vorba de ținută, hair, make-up, mai ales că toate acestea iau timp și plec de lângă copil. Sunt extrem de selectiva cu evenimentele la care particip, în concluzie acesta fiind motivul”, a susţinut Ilinca Vandici la Kanald.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: