Redactia.ro
Home » Monden » Vârsta reală a Ilincăi Vandici. Prezentatoare a dezvăluit secretul dietei pe care o ține

Vârsta reală a Ilincăi Vandici. Prezentatoare a dezvăluit secretul dietei pe care o ține

Vârsta reală a Ilincăi Vandici. Prezentatoare a dezvăluit secretul dietei pe care o ține
Ilinca Vandici este cunoscută de toată lumea. E una dintre cele mai admirate prezentatoare TV. Aceasta a câștigat simpatia publicului atât datorită personalității sale puternice, cât și a aspectului fizic de invidiat. Dar ce vârstă are, de fapt, frumoasa prezentatoare?

Ilinca Vandici, siluetă de invidiat. Ce dietă ține

Recent, Ilinca Vandici a mărturisit ce dietă ține pentru a-și păstra silueta cu care face furori.
„Da, mi-e pofta de dulciuri multe, de stafide în ciocolata, ciocolata, prăjituri, cozonac…tot tacâmul. La câteva zile îmi permit, la stilul meu de viață, mă ajuta foarte mult, chiar stăteam zilele trecute cu antrenoarea mea și socoteam de cați ani am început să fac sport și sunt vreo 12 ani deja, cam de 3-4 ori pe săptămână și da, îmi permit o data la câteva zile să îmi fac poftele. Daca am o perioada mai încărcată, sunt mai obosita, prefer să mănânc la prânz ceva dulce. În absolut tot este vorba de echilibru. Nu ai cum să reușești altfel”, a declarat Ilinca Vandici pentru kanald.ro.

Dezavantajele „meseriei” de influencer

Nu este o misiunea ușoară, de fapt este foarte grea. În ultima perioada, s-a întărit ideea că sunt un reper în ceea ce fac și spun și în fata celor care mă urmăresc și atunci sunt atenta și ar trebui să fiu mai atenta la modul în care îmi expun gândurile și sentimentele, la tot ceea ce fac, la modul în care mă prezit pe rețelele de socializare și la televiziune. Este cumva un job full time. Tine de respectul pe care îl am fata de mine și fata de oameni pentru că observ că oamenii se uita din curiozitate și placere și îmi place să fiu o femeie normala, dar care are grija de aspectul ei, dar care are grija de ce transmite celor din jur’, a mai spus ea pentru sursa citată.

Ilinca Vandici, declarații controversate

”Nu îl trimit la Mega la cumpărături. Nu îl pun să schimbe scutecul copilului. Nu îl pun să se dea cu rolele/patinele prin parc, să nu știu ce. Nu, domnule! Bărbatul e bărbat. El trebuie să fie șmecher, să rămână așa. Aaa, că are și momentele lui cu copilul, treaba lor. O să le aibă și de acum înainte, că doar el o să-l ducă la femei, nu eu. Dar pentru mine, bărbatul trebuie să fie stâlpul, da?!”, a spus Ilinca Vandici în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Care e vârsta reală a Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici s-a născut pe 17 iunie 1986. Așa că, vedeta are vârsta de 36 de ani.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: