Redactia.ro
Home » TV » Ilinca Vandici DISTRUSĂ DE DURERE la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Vezi imagini triste

Ilinca Vandici DISTRUSĂ DE DURERE la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Vezi imagini triste

Ilinca Vandici a fost unul dintre prietenii prezenți la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu. Vedeta a izbucnit în lacrimi când și-a condus colegul și prietenul pe ultimul drum.

La cimitir, prietenii lui Răzvan Ciobanu și-au luat adio de la el și l-au condus pe ultimul drum. Raluca Bădulescu, Ilinca Vandici, Vica Blochina au vorbit cu lacrimi în ochi despre el.

Creatorul de modă a fost înmormântat la Cimitirul Progresul din Bucureşti. Alături de familie au fost și prietenii apropiaţi ai designerului, mulţi dintre ei oameni din industria modei. Cei care l-au cunoscut mai bine spun că sunt şocaţi de moartea fulgerătoare a lui Răzvan şi nu îşi explică ce s-a putut întâmpla.

Plângând, Ilinca Vandici a declarat: „E foarte dificil să vorbeşti la trecut de el. Am fost aproape de el, credem că şi acum este cu noi. Mi-e greu să vorbesc! Pe mine m-a făcut cea mai frumoasă mireasă!

Ilinca Vandici DISTRUSĂ DE DURERE

Nu-l vom uita niciodată, asta e clar!”, notează wowbiz.ro

Cătălin Botezatu, designer, citat de digi24.ro: Am pierdut un om drag, un prieten adevărat, un om adevărat. Până la urmă, cu toții suntem oameni, sortiți pieirii și cu toții greșim. De aceea, în aceste momente grele, rugăm pe toată lumea să respecte durerea familiei, a celor care l-au iubit. Pentru noi, Răzvan Ciobanu rămâne acel copil cu suflet minunat, declarat copilul minune al modei, care, prin creativitate a demonstrat că e bun. Ne pare rău că ne despărțim atât de devreme. Răzvan, te iubim, drum lin, somn lin și fie ca ceea ce se va întâmpla de acum încolo… mi-e foarte greu… să fie luminat. Dumnezeu să te ierte!

Victoria Blochina: Nu-mi vine să cred. A fost un prieten foarte bun și o să-mi lipsească foarte mult. Vorbeam și de 10 ori pe zi. Venea aproape zilnic la mine și prin mesaje vorbeam non-stop. Avea inocența unui copil. E mare durere. Nu mai am nici măcar lacrimi.

CITEȘTE ȘI

Necropsie Răzvan Ciobanu – ce i-a provocat moartea

Răzvan Ciobanu și-a presimțit moartea!? Scandalul cu fostul iubit l-a doborât

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit intr-un accident de masina

Expertiza preliminară a mașinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul condus de creatorul de modă a circulat și cu 250 de kilometri pe oră, relatează surse judiciare citate de Mediafax.

Vezi aici filmarea de la înmormântarea tristă a creatorului Răzvan Ciobanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: