Redactia.ro
Home » Monden » Ilinca Vandici si Andrei Neacșu și-au spus adio? Vedeta „Bravo, ai stil” ar fi plecat de acasă 

Ilinca Vandici si Andrei Neacșu și-au spus adio? Vedeta „Bravo, ai stil” ar fi plecat de acasă 

Imaginea postată de Ilinca Vandici după zvonurile despărțirii de soț. Unde a petrecut prezentatoarea Paștele FOTO

Ilinca Vandici si Andrei Neacșu și-au spus adio? Vedeta „Bravo ai stil” ar fi plecat de acasă. Iată detaliile!

Ilinca Vandici si Andrei Neacșu și-au spus adio?

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au pus capăt relației lor de 7 ani, conform unor surse din cercul lor de cunoștințe. Potrivit acestora, vedeta de la Kanal D ar fi plecat deja de acasă. În timp ce Ilinca a decis să își ia distanță, partenerul său își petrece timpul socializând pe rețelele de socializare cu alte femei, potrivit Playtech. 

Zvonurile indică că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai sunt împreună și că fiecare a luat-o pe drumul lor. Potrivit surselor din anturajul celor doi, vedeta Kanal D ar fi părăsit deja căminul conjugal. Se pare că despărțirea s-a produs cu aproximativ trei săptămâni în urmă. În această perioadă, conform unor surse apropiate cuplului, Andrei Neacșu ar încerca să cunoască mai multe doamne din lumea showbiz-ului, prin intermediul mesajelor trimise pe rețelele sociale, însoțite de inimioare. Vedeta TV nu a postat nimic cu ocazia Învierii Domnului, așa cum obișnuia să facă în anii precedenți, atunci când apărea alături de soțul ei în diferite ipostaze, conform sursei citate.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu erau un cuplu discret în showbiz-ul românesc

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au căsătorit în vara anului 2016 și au un fiu împreună, numit Zian.

Deși Ilinca Vandici se află mereu sub lumina reflectoarelor, soțul ei prefera mereu să stea departe de showbiz și cuplul este foarte discret atunci când vine vorba de viața lor privată.

Cum a cucerit-o Andrei Neacșu pe Ilinca Vandici

În trecut, Ilinca Vandici a dezvăluit cum a fost cucerită de Andrei Neacșu, tatăl copilului lor. Însă acum, sursele susțin că acesta ar fi părăsit căminul conjugal. 

„Andrei mă vâna de câțiva ani. Mă vâna prin oraș. Mi-a spus că m-a sunat, dar eu mândră cum eram nu am considerat important. Nu mi-a plăcut niciodată să mă las ușor. Eu sunt Leoaică, mă lupt.

Ne-am întâlnit exact când a trebuit. Prima relație de la care nu am mai avut așteptări. Înțelesesem despre mine ce vreau de la mine, de la viață. El mi-a spus din prima ieșire că o să fiu soția lui și mama copiilor lui.

A fost prima dată când nu am crezut asta. În patru luni am rămas însărcinată. În alte două luni m-a cerut de soție, după alte 10 luni am făcut nunta”, a spus Ilinca Vandici în cadrul unei emisiuni, mai precizează sursa menționată.

Totodată, există din trecut mici bârfe conform cărora relația dintre cei doi nu ar fi fost tocmai una fericită, însă vedeta „Bravo, ai stil” a negat mereu aceste informații

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: