Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Iluzie optică virală. Câte pisici sunt în imagine?

Iluzie optică virală. Câte pisici sunt în imagine?

Iluzia optică care a pus pe jar internetul. Mii de persoane au încercat să ghicească răspunsul corect și doar câteva zeci au reușit. Te numeri printre câștigători?

Imaginea a fost realizată de un fotograf și a ajuns virală, asta pentru că a strânit numeroase controverse. Tu câte pisici vezi? Puțini și-au dat seama la început.

O îmtrebare simplă: Câte pisici sunt imagine?

Privește cu atenție imaginea, iar apoi gândește-te câte pisici sunt în imagine. Deși la prima vedere în fotografie pare că ar fi doar o pisică alături de umbra ei, adevărul este altul, de fapt. Dacă ai răbdare și te uiți din nou la iluzia optică vei realiza că în umbra respectivă sunt doi ochi strălucitori.

Chiar dacă v-am dat un indiciu, pentru că v-am spus că în fotografie se pot observa și doi ochi străucitori, este destul de greu să vă dați seama care este adevărul. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că în imaginea respectivă există două pisici. Tu câte ai văzut prima oară?

Ce reacții au avut cei care au văzut fotografia

Imaginea a strâns până acum 800.000 de vizualizări. Utilizatorii au reacționat la postare, iar unii dintre ei au ghicit. Cu toate astea, unele persoane nu au realizat câte pisici sunt în imagine, de fapt.

„Sunt atât de confuz acum. Este o pisică neagră sau pisica portocalie are o umbră ciudată cu ochi? La ce mă uit”, a scris un utilizator.

Pentru că a devenit virală, iar oamenii au cerut explicații cu privire la adevăr, iluzia a fost explicată. Potrivit celor declarate, în fotografie este o pisică, Pete, iar alături de ea este o femelă din viața reală, numită Sully.

Internauții au fost foarte curioși să afle, iar cei ce și-au dat seama că în imagine sunt două pisici au avut dreptate. În fotografie pare să fie o singură pisică deoarece animalul celălalt are o blană neagră și pare, de fapt, umbra acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: