Redactia.ro
Home » Știri » Imagine de colecție cu al treilea copil al Vulpiței. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

Imagine de colecție cu al treilea copil al Vulpiței. Veronica Stegaru a adus pe lume un băiețel

GALERIE FOTO (2)

Veronica Stegaru a născut un băiețel frumos și sănătos, iar în urmă cu puțin timp a apărut și prima imagine cu acesta. Vulpița le-a arătat tuturor cel mai nou membru al familiei, spre încântarea tuturor celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Nu mai este niciun secret faptul că Veronica Stegaru este nelipsită de pe rețelele de socializare dinainte de a deveni „vedetă” la Acces Direct. Aceasta s-a afișat în nenumărate rânduri alături de tot felul de persoane celebre. De data aceasta, însă, în centrul atenției a fost chiar fiul ei cel mic, care a venit pe lume în urmă cu foarte puțin timp.

Prima imagine cu fiul cel mic al Veronicăi Stegaru

Vulpița de la Acces Direct, cunoscută în viața reală sub numele de Veronica Stegaru, a fost în centrul atenției recent după ce a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. Se pare că lucrurile merg din ce în ce mai bine pentru tânăra din Blăgești. Chiar și după plecarea sa de la emisiunea Acces Direct, Veronica a menținut o legătură strânsă cu Doina și Radu, reporterii de la Antena 1.

Doina și Radu au format o prietenie specială cu Veronica, care a depășit barierele televizorului. După nașterea celui de-al treilea copil al Vulpiței, aceștia au fost asaltați cu întrebări pe rețelele de socializare. Doina Stînă a confirmat că Vulpița a născut un băiețel și că atât ea, cât și bebelușul se simt foarte bine. Această veste a adus bucurie în rândul fanilor și a urmăritorilor Vulpiței.

Cum arată fiul Vulpiței

Radu Rotaru, colegul lui Vulpița de la Acces Direct, a postat chiar și prima imagine cu noul membru al familiei. În mod firesc, fața bebelușului a fost acoperită cu un emoticon, conform obiceiului vedetelor de a-și proteja copiii pe rețelele de socializare. Cu toate acestea, din fotografie se poate observa că micuțul are părul blond, asemănându-se astfel cu mama sa, Veronica.

Nașterea acestui băiețel sănătos a adus multă fericire și emoție în viața Vulpiței și a întregii sale familii. Cu sprijinul prietenilor apropiați și al fanilor săi, Veronica se bucură de momentul special pe care îl trăiește ca mamă. Este un nou capitol în viața sa și se pare că este înconjurată de oameni care o susțin și îi oferă dragoste și sprijin în această perioadă importantă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: