Redactia.ro
Home » Stil de viață » Imaginea care a devenit virala pe internet. Cine este tanarul fara picior, care livreaza mancare pentru a-si intretine familia

Imaginea care a devenit virala pe internet. Cine este tanarul fara picior, care livreaza mancare pentru a-si intretine familia

GALERIE FOTO (3)

Imaginea care a devenit virala pe internet. Cine este tanarul fara picior, care livreaza mancare pentru a-si intretine familia.

De cateva zile, pe internet, circula o imagine cu un tanar care, chiar daca nu are un picior este demn si isi castiga painea muncind. Multa lume s-a intrebat cine este simai ales care este povestea lui. Redactia.ro l-a gasit!

Tanarul din imagine se numeste Carlos si nu este roman, insa asta nu conteaza! Este demn de toata admiratia noastra!

Povestea lui Carlos. De ce nu are un picior

Carlos a ramas fara un picior la varsta de cinci ani, cand a fost diagnosticat cu cancer. Nu s-a dat batut, iar dupa ce a scapat de boala necrutatoare a decis sa isi ajute familia. S-a angajat ca livrator, iar povestea lui a facut inconjurul lumii, dupa ce imaginea cu el a ajuns pe retelele de socializare.

Vesti bune pentru tanarul cu handicap

Dupa postarea imaginilor cu Carlos, oamenii de pe retelele de socializare s-au mobilizat si au donat bani pentru a-i achizitiona o masina! Obiectivul a fost atins in mai putin de 24 de ore.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini