Redactia.ro
Home » Monden » Imaginea care a lăsat mască pe toată lumea! Alex Velea și Antonia au petrecut alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. Au îngropat sabia războiului?

Imaginea care a lăsat mască pe toată lumea! Alex Velea și Antonia au petrecut alături de Vincenzo Castellano și iubita lui. Au îngropat sabia războiului?

Scandalul dintre Antonia și fostul soț Vincenzo Castellano este bineștiut de toată lumea. Cei doi s-au războit timp de ani buni. Acum, au surprins pe toată lumea! Alex Velea, Antonia, Vincenzo Castellano și iubita sa au petrecut împreună. Nimeni nu s-ar fiașteptat la asta!

Antonia și Vincenzo Castellano au îngropat securea războiului

Urmăritorii celor doi artiști, dar și ai lui Vincenzo Castellano au rămas cu gura căscată după ultimele postări publicate de Antonia. După ce ani de zile a fost într-un război crâncen cu fostul ei soț alături de care are o fetiță, acum s-au afișat împreună! Și nu oricum! Fiecare cu partenerul de viață. Fanii nu se așteptau ca vreodată Antonia cu Alex Velea să stea și să petreacă la aceeași masă cu Vincenzo Castellano și iubita sa. Imposibilul a devenit posibil!

Mișcare pentru a-și salva reputația?

Mulți au spus că Antonia și Alex Velea ar încerca să își spele imaginea prin împăcarea cu fostul soț al artistei. În cazul în care nu știai, Antonia și Alex Velea au fost acuzați recent de o tânără că ar fi abuzat-o. Declarațiile acesteia au devenit o bombă mediatică. Cei doi artiști au ieșit foarte șifonați prin prisma acestui subiect. Francesca le-a adus acuzații de abuz celor doi artiști. Ea a acordat un interviu pentru o publicație mondenă unde a povestit ce a pățit într-un club din Capitală.

Tânăra a mai  povestit că cei doi artiști erau foarte violenți și Alex Velea a continuat să o scuipe și să o înjure fără motiv, ba mai mult a încercat să o lovească. Francesca a fost foarte speriată din cauza comportamentului celor doi și din cauza faptului că probabil din cauza notorietății acestora nimeni nu a intervenit în conflict, așa că și-a luat geanta și a plecat acasă.

A venit spre mine foarte agresiv ca și cum ar vrea să mă lovească și m-a înjurat de morți. Au mai fost și alte înjurături, dar nici nu mi le mai amintesc. Asta mi-a rămas în minte. În acel moment a intervenit un prieten de-ai lui. Velea doar înjura și venea spre mine. Pentru că mi-a fost frică! Erau foarte agresivi, iar prietenii lor se uitau și nu interveneau. Nu aveam șanse să ripostez.

Recunosc că mi-a fost frică! A vorbit cu Antonia, care o întreba și pe ea în continuare, ca și pe mine, dacă face sex anal. Repet, într-un mod foarte trivial. Într-un final m-am hotărât să îmi iau geanta și am plecat. Recunosc că i-am scris Antoniei un mesaj pe Instagram. I-am explicat că nu e în regulă să aibă acest comportament. Mai ales că este mamă a trei copii. Vreau să menționez că singura mea motivație pentru care dau acest interviu este că nu vreau ca oamenii celebri să profite de oamenii de rând doar pentru că au bani și influență. „, declara Francesca la acel moment.

Ce au spus cei doi artiști

Antonia și Alex Velea au ieșit public abia după zile bune să facă declarații pe marginea acestui subiect. Cei doi au negat vehement orice acuzație le este adusă și au precizat că Francesca doar încearcă să le păteze imaginea. Antonia și Alex Velea au mai precizat că vor acționa în instanță împotriva tinerei, deoarece, spun ei, nu există probe care să dovedească spusele acesteia.

În ultima săptămână s-au făcut numeroase acuzații de bullying la adresa mea și a Antoniei, acuzații nefondate, fără dovezi, cu scop evident defăimător, inițiate de persoane care au ales să creeze un circ mediatic pentru a beneficia de atenție, care au apelat la solidaritate din partea opiniei publice, transformând totul într-o campanie de bullying la adresa noastră.

Am preferat să nu comentăm nimic pe baza acestui subiect și să ne concentrăm pe proiectele noastre și să ne protejăm familia de această situație, însă, din păcate, pentru că bullying-ul îndreptat către noi prin mesaje, comentarii și postări din ce în ce mai agresive, vom acționa în instanță aceste persoane pentru a se putea face dreptate și pentru a lămuri această situație care a dus la un val de ură și de jigniri nemeritate. Noi vom continua să ne focusăm pe proiectele noastre și pe familia noastră, pentru că acestea sunt aspectele fundamentale din viața noastră.„, a fost mesajul publicat de Antonia și Alex Velea.

Etichete: