Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea controversată care a devenit virală pe Internet. Trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Imaginea controversată care a devenit virală pe Internet. Trei scaune de toaletă într-o singură cabină

GALERIE FOTO (2) Imaginea controversată care a devenit virală pe Internet

Imaginea controversată care a devenit virală pe Internet.O imagine cu trei scaunde toaletă a devenit virală în mediul online. Internauții au rămas șocați după ce au văzut că cele trei WC-uri se află într-o singurp cabină.

Imaginea controversată care a devenit virală pe Internet. Trei scaune de toaletă într-o singură cabină

O imagine cu trei toalete montate în aceeași cabină a stârnit numeroase controverse în mediul online. Imaginea a fost făcută la Grădinița cu Program Prelungit „Aripi Deschise” din Pitești. Cei care s-au ocupat de zona de toaletă au venit cu idea de a pune trei scaune de WC într-o singură cabină. Recent, grădinița a trecut prin lucrări de renovare și reabilitare, care au costat 1,2 milioane de lei, dar cu toate astea, cele trei scaune de toaletă au stârnit indignare pe rețelele de socializare. Dreptul la intimitate al copiilor pare să fi fost complet neinteresant pentru cei care s-au ocupat de modernizarea clădirii. „Economie la ziduri”, au pus mulți internauți.

Trei toalete in aceeasi cabina

Copiilor li s-a pus la dispoziție o singură rolă de hârtie de toaletă. „Fără inovație, omenirea n-ar mai fi la fel. E important să îmbunătățești mereu, să iei o idee și s-o modernizezi, s-o adaptezi la noi și noi așteptări. Și, cu acest principiu de aur în minte, proiectanții wc-urilor de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aripi Deschise” din Pitești au făcut un formidabil salt înainte în chestiunea progresului la budă: trei tronuri în aceeași cabină. Practic, economie la ziduri. „Oricum, la Pitești, această inovație neașteptată în privința grupării wc-urilor câte trei nu este o întâmplare. În acest oraș a fost ctitorit cel mai scump wc public din România – și, probabil, și din Europa, că la restul lumii nu ne putem referi.Singura problemă la wc-ul galactic din Pitești e că rezolvă urgențe doar cu program: 8 dimineața – 8 seara. Nu există progres fără disciplină, dragi piteșteni, și fără autocontrol”, au discutat matinalii Vlad, George și Luca în Deșteptarea, de la EuropaFm.

Investi’ia, finanțată prin Programul Operațional Regional, 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, a vizat extinderea clădirii grădiniței cu un corp cu suprafață construită de 160 mp și regim de înălțime P+2E, refacerea locului de joacă și a trotuarelor adiacente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: