Redactia.ro
Home » Știri » Imaginea cu portarul Naționalei care a făcut înconjurul internetului. Românii au fost surprinși să-l vadă pe Florin Niță într-o astfel de ipostază  FOTO

Imaginea cu portarul Naționalei care a făcut înconjurul internetului. Românii au fost surprinși să-l vadă pe Florin Niță într-o astfel de ipostază  FOTO

GALERIE FOTO (2)

Florin Niță, portarul echipei naționale de fotbal a României, a devenit recent subiectul unei imagini virale care a captivat internetul și a surprins plăcut mii de români. Momentul surprins a fost unul inedit și emoționant: Florin Niță împletindu-i părul fiicei sale. Această scenă a avut loc chiar în Würzburg, unde echipa se pregătea intens pentru meciul de la EURO.

Imaginea cu portarul Naționalei care a făcut înconjurul internetului

Într-o perioadă în care fotbalul și viața personală a sportivilor par a fi separate de un zid invizibil, această fotografie a reușit să dezvăluie o latură profund umană și emoționantă a unui jucător consacrat. Florin Niță, cunoscut pentru reflexele sale rapide și dedicarea pe teren, a fost văzut într-o ipostază mult mai calmă și tandră, împletindu-i părul fiicei sale. Imaginea a fost rapid distribuită pe rețelele sociale și a strâns mii de aprecieri și comentarii pozitive.

Sursa foto: Facebook, Echipa națională de fotbal a României

O imagine care încălzește inimile românilor

Românii au fost surprinși și încântați să-l vadă pe Florin Niță într-o asemenea ipostază. Mesajele de apreciere nu au întârziat să apară, mulți utilizatori lăudându-l pentru devotamentul său atât față de echipă, cât și față de familie.

„O poză cat o mie de cuvinte!”;

„Cel mai frumos exemplu de tata și fotbalist”;

„Cea mai frumoasă imagine”;

„O poza care nu mai are nevoie de cuvinte”.

Momentul a avut loc la Würzburg, unde echipa națională a României se pregătea intens în cantonament. În ciuda presiunii și tensiunii asociate cu astfel de competiții, Florin Niță a reușit să-și găsească timp pentru a petrece momente de calitate cu familia sa. Acest gest simplu, dar plin de semnificație, a arătat cât de important este echilibrul între viața profesională și cea personală, chiar și pentru sportivi de talie internațională.

Florin Niță demonstrează astfel prin acest gest că adevărata măreție nu se măsoară doar în performanțele sportive, ci și în capacitatea de a rămâne uman și conectat cu cei dragi, familia. Într-o lume în care imaginea publică a sportivilor este adesea dominată de strictețe și profesionalism, astfel de momente sunt o gură de aer proaspăt și o reamintire a faptului că, în spatele fiecărui mare atlet, se află un om cu emoții și relații care contează.

Drumul lui Florin Niță către succes nu a fost deloc ușor

Drumul către succes al lui Florin Niță a fost unul plin de dificultăți. Născut într-o familie modestă, el și-a pierdut tatăl la doar cinci ani, iar problemele de sănătate ale mamei sale l-au obligat să înfrunte provocările vieții încă de la o vârstă fragedă. A trebuit să muncească de mic pentru a-și sprijini familia și pentru a putea supraviețui.

„Viaţa mea? Pfuuu…Nu cuprinde prea multe lucruri. A însemnat muncă, muncă și iar muncă! Offf. Au fost atâtea (n.r. momente grele), nici nu ştiu pe care să-l aleg ca fiind cel mai greu… Cred că atunci când am rămas singur! Singur, singur…. Fără părinți, fără bunici, fără nimeni. Atunci am luat viața-n piept de unul singur.

Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu! Am lucrat până şi la o fabrică de cozonaci! Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare…

Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber… Toți se uitau la mine și erau impresionați că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani și ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac… Mă dureau picioarele, că eram mic și tot împachetam la cozonaci. Dar știam că trebuie să muncesc să-mi iau cozonacul”, declara Florin Niță, potrivit GSP.ro.

Cine i-a fost alături încă de la primul antrenament de fotbal

O vecină a jucat un rol esențial în viața lui Florin. Ea l-a încurajat să se înscrie la fotbal și l-a îndrumat pe drumul care avea să-l conducă spre succes. Aceasta l-a luat de mână și l-a dus la primul său antrenament, oferindu-i sprijinul și încurajările necesare pentru a persevera în fața obstacolelor.

„Aveam o vecină pe care o chema Pansela. O fostă vecină din Drumul Taberei, care m-a ajutat foarte mult. O să o țin minte mereu. M-a luat de mână și mi-a zis că dacă nu voi munci, nu o să reușesc. Viața îți dă și bune, și rele! Ea a fost cea care m-a dus în fabrica de cozonaci.

Apoi, tot ea a fost cea care m-a dus la fotbal şi mi-a zis: «Bucură-te de fiecare dată când joci fotbal, e o plăcere a vieţii!». Așa am ajuns la fotbal. Mi-a spus în primele zile: «Florine, să te ții de fotbal și vei avea multe bucurii!».

Când ești un copil amărât, singur pe lume, trebuie să ai forţa să rezişti și să nu te laşi doborât de nenorocirile vieții. Trebuie să-ți vezi mereu de treabă, chiar dacă de multe ori nu ai niciun chef. În viață nu trebuie să ai nasul pe sus, trebuie să fii umil, cel puţin ăsta e crezul meu! Şi, obligatoriu, trebuie să mergi înainte și să fii puternic. Viața te călește”, a mai spus Florin Niță, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: