Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de colecție cu Simona Halep! Cum arăta în adolescență

Imagini de colecție cu Simona Halep! Cum arăta în adolescență

GALERIE FOTO (7)

Simona Halep, o legendă a tenisului românesc, se confruntă în prezent cu o perioadă tumultuoasă, fiind suspendată din activitatea sportivă pe baza unor acuzații de dopaj. Cu toate acestea, campioana susține cu fermitate că este nevinovată și așteaptă cu nerăbdare să-și prezinte cazul în fața Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, programat între 7 și 9 februarie.

Înainte de a explora această situație delicată, să aruncăm o privire asupra unor imagini rare care surprind adolescența talentatei jucătoare de tenis din Constanța.

Cum arăta Simona Halep în adolescență

Simona Halep, născută la 27 septembrie 1991, într-o familie de aromâni din Constanța, a devenit un reper în tenisul românesc și un nume sonor pe plan internațional. Cu toate că se confruntă în prezent cu acuzații serioase, trecutul ei este strălucitor și plin de realizări remarcabile. Absolventă a Școlii Gimnaziale Nr. 30 din Constanța, imagini rare din adolescența sa arată o tânără dedicată, pasionată de tenis și determinată să-și urmeze visul.

Mariana Chirilă, una dintre profesoarele care au avut o influență asupra tinerei Simona Halep, își amintește cu căldură de eleva conștiincioasă pe care a avut-o. Chiar dacă petrecea mult timp în cantonamente, Halep nu lăsa niciodată școala în urmă și era recunoscută pentru seriozitatea cu care aborda lecțiile. Aceasta reprezintă doar o mică parte din povestea ei, care s-a dezvoltat ulterior într-o carieră impresionantă în lumea tenisului.

”Poate nu vă vine să credeți, dar niciodată nu rămânea în urmă cu lecțiile, deși era mult timp plecată în cantonamente, la concursuri și era ocupată cu antrenamentele. Își suna colegii și lua temele și când venea la ore, era cu totul la zi.

Cel mai mult îi plăcea matematica. Învăța de plăcere și prindea foarte repede informațiile, făcea legături logice rapid, stătea foarte bine la acest capitol. Îl plăceau și orele de limba română, dar la matematică era mai activă”, a declarat cadrul didactic.

Simona Halep s-a apucat de tenis de la 4 ani

La vârsta fragedă de doar 4 ani, Simona Halep a fost introdusă în minunatul univers al tenisului. Personificarea talentului său a fost observată pentru prima dată de Ion Stan, profesor de sport la Liceul Economic. Această întâlnire a fost un moment crucial, marcând începutul unei călătorii extraordinare în lumea tenisului profesionist. Halep și-a dedicat viața acestui sport și a devenit un simbol al perseverenței și al succesului în România și în lume.

”De la 4 ani și jumătate am început tenisul în joacă. De două ori pe săptămână, prima dată, și după aia zilnic, de la vârsta de 6 ani. De la 6 ani am câștigat la Constanța premiul 3. Am avut o copilărie pe terenul de tenis. N-am avut păpuși, n-am avut altceva.

Jucam fotbal, jucam tenis, făceam fileu din ață, am găurit asfaltul și am băgat doi stâlpi și jucam tenis. Și în casă la fel, am făcut un mini-teren de tenis și jucam cu fratele meu”, a mărturisit, acum ceva timp, Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: