Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de groază. Un zgârie-nori a ars ca o torță, oameni salvați cu elicopterul

Imagini de groază. Un zgârie-nori a ars ca o torță, oameni salvați cu elicopterul

Imagini de groază.

O clădire imensă din Coreea de Sud a ars ca o torță, iar cel puțin 80 de persoane au fost transferate la spital pentru că au inhalat fum. Conform autorităților, incendiul a izbucnit în partea inferioară a clădirii cu 33 de etaje și s-a extins rapid, din cauza vântului puternic.

Imagini de groază. Un zgârie-nori a ars ca o torță, oameni salvați cu elicopterul

În această dimineață, o clădire cu 33 de etaje din Ulsan, Coreea de Sud a luat foc, iar locuitorii s-au refugiat pe acoperiș unde au fost salvați de elicopterele trimise de autorități. Potrivit polițiștilor, în imobil se flau peste 100 de apartamente. Flăcările a izbucnit în partea inferioară și s-au extins foarte repede, din cauza vântului puternic.

Zeci de pompieri și autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului, care s-a extins și la un mall aflat în apropiere. Se pare că dimineață, flăcările nu erau stinse complet. Momentan nu se știe cauza incendiului, dar martorii susțin că s-a extins rapid, și nu numai din cauza vântului, ci și a materialului izolator folosit în construcția acestui zgârie nori. „Incendiul a izbucnit brusc. Geamurile s-au spart, iar sufrageria și dormitorul s-au aprins”, a declarat un martor pentru agenția de știri sud-coreeană Yohap.

Incendiu devastator la un depozit din Coreea de Sud

În luna aprilie a acestui an a avut loc un incendiu devastator la un depozit din orașul sud-coreea Incheon. Flăcările au fost provocate de o explozie a materialelor inflamabile folosite la realizarea izolației într-un subsol. În momentul incendului, existau 78 de muncitori care lucrau, iar cel puțin 36 dintre ei sunt declarați morți. Totodată, restul au fost dați dispăruți.

Primele informații arată că a avut loc o explozie în timp ce muncitorii lucrau cu uretan, un material inflamabil, aflat la izolația nivelului subteran al depozitului. Astfel, se pare că victimele nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: