Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar VIDEO

Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar VIDEO

Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar VIDEO

Au apărut imagini de la accidentul infiorător din Suceava! Un microbuz școlar în care se aflau 19 copii și două autoturisme au intrat în coliziune, miercuri, pe raza localității sucevene Arbore.

Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar

În microbuz se aflau 19 copii și șoferul. În celelalte două autoturisme se aflau șase persoane. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar! La caz au acționat șase ambulanțe SAJ, trei ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple și un echipaj de stingere.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Persoanele implicate în accident au fost evaluate medical de către echipajele prezente la fața locului. Din informaţiile de până acum reiese că şapte persoane ar trebui transportate la spital, dar misiunea este în dinamică.

Imagini de la accidentul din Suceava în care a fost implicat un microbuz școlar! Două persoane au suferit fracturi și au fost transportate la spital. La fața locului au sosit mai multe echipaje de salvare și acordă îngrijirile medicale necesare.

”În microbuz de aflau 19 copii și șoferul. În celelalte 2 autoturisme se aflau 6 persoane. Având în vedere numărul mare de persoane implicate, pentru gestionarea eficientă a situației, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. La caz acționează 6 ambulanțe SAJ, 3 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 echipaj de stingere. Persoanele implicate în accident vor fi evaluate medical de către echipajele prezente la fața locului”, au transmis reprezetanții ISU printr-un comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: