Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de la nunta anului! Fiul lui Nuțu Cămătaru s-a însurat (VIDEO)

Imagini de la nunta anului! Fiul lui Nuțu Cămătaru s-a însurat (VIDEO)

Astăzi a avut loc nunta anului. Fiul lui Nuțu Cămătaru și-a unit destinele cu aleasa inimii sale. Nume sonore din lumea muzicală au fost prezente la petrecere. Printre artiștii care au cântat se numără Florin Salam, Alex Velea, Tzancă Uraganu.

Nuțulică, fiul cel mare al lui Nuțu Cămătaru s-a căsătorit astăzi cu Ada, iubita sa și mama copilului său. La eveniment au parte sute de invitați, iar Florin Salam i-a încântat pe invitați.

Nici Codin Maticiuc nu putea să lipsească. Vă reamintim că, Codin a scris o carte care îl are ca subiect principal pe Nuțu Cămătaru. Ultimul capitol din carte face referire la eliberarea lui Nuțulică, fiul lui Nuțu Cămătaru și are ca titliu „La mulți ani, afară!“

Astăzi, joacă la nunta fiului său împreună cu tot alaiul. Codin Maticiuc a postat la story câteva secvențe de pe parcursul zilei. Ba chiar mai mult, a revenit cu imagini direct de la restaurant. Nuntașii s-au premenit, muzicienii au venit și distracția a început.

Nașii au fost sora lui Nuțulică și soțul ei

Mireasa a avut o rochie atipică. Dacă te-ai fi așteptat să o vezi purtând o rochie tip prințesă, iată că a ales o rochie mulată, cu un picior gol și trenă. În partea de sus, bustul i-a fost îmbrăcat cu un corset, de pene, pe care nu îl întânești ușor la alte rochii.

Miresica a purtat voal și coroniță. În picioare a avut o pereche de sandale, cu toc înalt și două barete subțiri. Căldura de astăzi le-a dat bătăi de cap atât mirilor, cât și nuntașilor. Pentru a se răcori, Ada s-a folosit de un eventai de mână, în timp ce soțul său a transpirat în cămașa lui albă de mire.

Nașii sunt Oana, sora lui Nuțulică și soțul ei. Bineînțeles că și nașa a atras toate privirele. Corpul său fiind acoperit cu o rochie de culoare alb pudrat, stil sirenă.

 

sursa foto/video: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: