Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de la nunta secretă a Larisei Udilă. De ce a ales să păstreze totul ascuns

Imagini de la nunta secretă a Larisei Udilă. De ce a ales să păstreze totul ascuns

GALERIE FOTO (6) Sursa foto: Instagram

Larisa Udilă și Alexandru Ogică și-au unit destinele într-o ceremonie elegantă și emoționantă, urmată de o petrecere fastuoasă, la restaurantul lui Gabi Bădălău. Cei doi și-au jurat iubire eternă în fața altarului pe 22 octombrie 2024, iar nunta a fost un vis împlinit pentru Larisa, care și-a dorit dintotdeauna să trăiască acest moment magic. În ciuda notorietății ei ca influencer, Larisa a decis să păstreze discreția asupra evenimentului până după ceremonia religioasă, dorind să se bucure de acele clipe prețioase într-un cadru restrâns și intim.

După ceremonia religioasă, Larisa și-a informat fanii pe rețelele de socializare despre evenimentul special

„22 octombrie 2024 – o zi binecuvântată, plină de magie pentru noi

Ieri, am avut onoarea și bucuria de a ne jura iubirea eternă în fața lui Dumnezeu, moment la care am visat toată viața! A fost cea mai frumoasă zi, un vis devenit realitate, înconjurați de cei mai dragi oameni. De la prima clipă în care m-am pregătit și până când am pășit afară din biserică, lacrimile de bucurie nu s-au oprit. Am simțit o emoție profundă, o bucurie copleșitoare, iar inima mea era plină de recunoștință.

Mi-am dorit din suflet să am alături fiecare persoană iubită, pentru că viața este atât de imprevizibilă și aceste momente prețioase sunt de neînlocuit.

Astăzi, continuăm povestea noastră de iubire cu o petrecere de suflet, pentru că, fiind miercuri și post, nu am putut sărbători cununia religioasă astăzi. Abia aștept să vă împărtășesc toată povestea noastră și cum, într-un vârtej de emoții și surprize, am reușit să organizăm nunta în doar trei săptămâni! Un vis împlinit, născut din iubire”, scria Larisa, pe contul ei de Instagram.

Nunta a fost organizată în doar trei săptămâni, iar evenimentul a fost marcat de o atmosferă de basm, la care au contribuit invitații de seamă și artiștii prezenți. Printre aceștia s-au numărat Nicole Cherry, care a fost și nașa mirilor, Andrei Bănuță, Alessandra, Florin Salam, Alex Botea și Adrian Minune, care au oferit momente muzicale de neuitat pentru toți cei prezenți. Evenimentul a combinat eleganța și tradiția cu momente pline de emoție, precum valsul mirilor, care a fost un moment deosebit de impresionant, acompaniat de un spectacol de artificii.

Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant renumit, deținut de Gabi Bădălău, ales pentru ambianța sa luxoasă și serviciile de înaltă calitate

Decorurile au fost alese cu grijă, fiecare detaliu fiind pus la punct pentru a crea o atmosferă rafinată și romantică. De la aranjamentele florale până la lumini, totul a fost gândit pentru a oferi o experiență de neuitat invitaților. Momentul în care s-a tăiat tortul a fost însoțit de un spectacol de lumini și artificii, care a adus o notă festivă suplimentară evenimentului.

Pentru Larisa, această nuntă a fost un adevărat vis devenit realitate, mai ales după o perioadă intensă în care a reușit să organizeze totul într-un timp foarte scurt. Deși programul a fost unul extrem de solicitant, rezultatul final a fost unul spectaculos, depășind toate așteptările. Atât ea, cât și Alexandru au strălucit, captând toate privirile, fie prin ținutele elegante, fie prin atitudinea lor plină de bucurie și emoție. Rochia de mireasă a Larisei a fost o piesă deosebită, aleasă cu atenție pentru a sublinia frumusețea și grația miresei, iar Alexandru a optat pentru un costum clasic și elegant, care i-a conferit un aer distins.

Deși petrecerea a fost un eveniment fastuos, Larisa și Alexandru au reușit să păstreze o notă de intimitate și să împărtășească acest moment important doar cu cei mai apropiați lor. A fost o seară în care bucuria, iubirea și prietenia s-au împletit în mod natural, iar invitații au avut parte de o experiență memorabilă. În ciuda fastului și a numărului mare de invitați, evenimentul a avut o atmosferă caldă, marcată de momente emoționante și surprize plăcute.

În urma nunții, Larisa a promis să împărtășească mai multe detalii despre cum a reușit să organizeze totul într-un timp atât de scurt și despre surprizele pe care le-a pregătit pentru ziua cea mare. Astfel, evenimentul a rămas unul dintre cele mai importante și memorabile momente din viața sa, un început perfect pentru noua etapă alături de soțul ei, Alexandru Ogică.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: