Redactia.ro
Home » Știri » Imagini de necrezut! Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi – VIDEO

Imagini de necrezut! Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi – VIDEO

Imagini de necrezut! Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi - VIDEO

Mai multe imagini apărute în mediul online i-au șocat pe români! Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi.

Imagini de necrezut! Un candidat la Primăria New York dansează pe manele alături de susținătorii săi

Un politician care este în cursă pentru a deveni candidatul democrat pentru primăria New York a postat pe contul său de TikTok un scurt clip în care dansează pe manele alături de un grup de susținători.
Românii au fost de-a dreptul uimiți atunci când au văzut imaginile pe platformat de socializare.

”Am văzut acest grup drăguț care dansa în timp ce mă aflam prin Elmhurst și a trebuit să mă alătur”, a scris vineri Andrew Yang pe contul său de TikTok.

Yang se află în cursa pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la Primăria New York, după ce în 2020 a participat și la competiția internă a formațiunii pentru candidatura la prezidențiale, câștigată însă de colegul său de partid Joe Biden.

Andrew Yang a dansat pe manele românești alături de simpatizanții săi în Elmhurst, zonă din cartierul Queens a orașului New York în care majoritatea populației este de origine asiatică. În vârstă de 46 de ani, Yang este avocat și antreprenor născut în New York, părinții săi emigrând în SUA în anii ’60 din Taiwan.

@officialandrewyangSaw this lovely group dancing while I was in Elmhurst and had to join ##nyc♬ original sound – Andrew Yang

Cum au reacționat românii în comentariile videoclipului

Nu se putea ca românii să nu intre să lase câteva comentarii la acest videoclip, astfel că, cele mai multe dintre ele sunt felicitări către politician pentru gusturile muzicale.

”Trăiască domn primar”/ ”Sigur toți au standuri în Dragon”/ ”Hai că i-am stricat și pe ăștia”/ ”Trebuia să o pună pe aia cu Liviu Dragnea PSD”/ ”Mie nu mi-a adus ulei și făină. Domn primar, rezolvați cumva”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile românilor la videoclipul de pe Tik Tok.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: