Redactia.ro
Home » Monden » Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele! Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele! Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele! Colaborarea care a ajuns în trendingul global

Loredana Groza a încercat de curând o nouă colaborare, cântând manele cu mai mulți maneliști! Însă cine este ce care a convins-o pe artistă să încerce acest stil muzical?

Cine a convins-o pe Loredana să cânte manele

De curând, Loredana Groza și-a șocat fanii cu o nouă colaborare. Se pare că artista a încercat un nou stil muzical, mai exact, manelele. Deși piesa se bucură de un succes uriaș de la lansare, mulți nu au privit cu ochi buni colaborarea dintre Loredana și mai mulți maneliști.

Loredana este o artistă care surprinde mereu, iar de-a lungul carierei sale, cântăreața a abordat mai multe stiluri muzicale, pe care le-a integrat cu succes și în spectacolele sale. Astfel că, pentru piesa ”Fericire”, care a ajuns în trendingul global, Loredana a fost deschisă la propunerea lui Costi Ioniță.

”M-am gândit să transmitem multă fericire, iubire, pace. În aceste timpuri pandemice lumea este supărată şi ne-am gândit să aducem o oază de lumină. Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este aşa cum zice românul: unde sunt doi puterea creşte. Chiar a fost nevoie de o combinaţie între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiţi. Loredana a fost tot timpul o deschizătoare de drumuri şi este incontestabilă valoarea ei muzicală. Ea nici nu a ezitat şi a fost de acord imediat ce i-am spus. Noi nu vrem să lezăm imaginea cuiva. Muzica mai trebuie să fie luată şi în joacă. Fără hate poate că nu există această controversă şi fără hate nu ai succes. Foarte puţină lume ştie că eu sunt nominalizat la Grammy şi lucrez cu artişti mondiali”, a spus Costi Ioniţă.

Loredana Groza le-a transmis un mesaj celor care o critică pentru colabărarea cu maneliștii

Piesa lansată de Costi Ioniță, numită ”Fericire”, a adunat aproape 4 milioane de vizualizări în doar 5 zile. Melodia, care este în trendingul global, este o colaborare între Loredana și Jador, Florin Salam, Costi Ioniță, Culiță, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova, Vali Vijelie.

”Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica este un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… de fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut crossover cu hip hop, muzică lăutarească, folclor, gypsy music, electro, trap…reușind să scot din underground, în atenția marelui public, artiști și stiluri muzicale diferite. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune, în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, a scris Loredana Groza pe Instagram.