Redactia.ro
Home » Monden » Loredana Groza, în body la munte! Reacțiile amuzante ale internauților

Loredana Groza, în body la munte! Reacțiile amuzante ale internauților

GALERIE FOTO (4) Loredana Groza, în body la munte!

Loredana Groza, în body la munte! Loredana Groza continuă să surprindă cu aparițiile sale! Artista s-a alăturat vedetelor care se fotografiează în costume de baie sau body-uri sexy la munte! Astfel, vedeta a ales să poarte un body negru care i-a pus în valoare corpul superb. Care a fost reacția fanilor săi?

Loredana Groza, în body la munte! Reacțiile amuzante ale internauților

Loredana Groza a ales să poarte un body sexy la munte. Loredana Groza este fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate artiste din România. Recent, vedeta a plecat în vacanță la munte alături de familia sa, simțindu-se foarte bine. Deși artista i-a obișnuit pe fanii să posteze doar poze cu priveliștea din Poiana Brașov, Loredana a decis să-i surprindă pe aceștia cu o nouă imagine. De această dată, vedeta apare într-o ipostază extrem de sexy. Loredana Groza a ales să poarte un body sexy la munte

Și-a asortat căciula și cizmele cu un body negru transparent, care este acoperit cu câteva pietre strălucitoare, iar mănușile au fost realizate din același material. La scurt timp, au apărut și comentariile internauților, care au fost extrem de amuzante. “Degeaba nu îți înghețată picioarele, că îti îngheață corpul. Hipotermieeee!, “OMG! Ești fierbinte ca iadul”, “Aloo, doamna Loredana, nu mai sunteți la Mexic. Luați o haină”, “Wow, ce frumoasă ești!”, sunt doar câteva din comentariile postate la cele două poze publicate pe rețelele de socializare. Internauții i-au admirat trupul de invidiat, în timp ce alții, au remarcat că la ora a carre au fost imortalizate pozele, pe cer se afla nu doar soarele, ci și luna. În poza din dreapta colajului, Loredana a cuprins-o în inimă pe care a format-o cu ajutorul mâinilor.

În ultima perioadă, Loredana Groza, în vârstă de 50 de ani a atras atenția cu îndrăzneala ei. De asemenea, în timpul vacanței din Tulum, artista a publicat mai multe imagini incendiare.

Loredana Groza, in body la munte

Loredana Groza le dă clasă puștoaicelor!

Deși are 50 de ani, Loredana are un corp de invidiat, astfel, vedeta poate concura cu ușurință la capitolul frumusețe cu puștoaice de liceu. Forme de invidiat, abdomen plat și un fund care întoarce orice privire, Loredana Groza s-a reinventat și a știut tot timpul ce trebuie să facă pentru a surprinde lumea. Artista pune mult accent pe sport și nu ratează nicio zi pentru a merge la sală, deși are evenimente și o familie care îi solicită majoritatea timpului. „Secretul fumuseții nu stă în operații. Nu ne naștem perfecți, nimeni nu e. Trebuie să avem dorința de a fi mai frumoși și nu doar fizic. În fiecare zi meditez și mulțumesc pentru aceste daruri și pentru oamenii din viața mea.”, a declarat Loredana Groza.

Artista are o carieră de succes, dar și o familie minunată în spate. Chiar dacă este o fire transparentă și nebunatică pe scenă, lucrurile stau diferit când vine vorba despre viața personală. A reușit de fiecare dată să separe viața personală de cariera sa, așa că fiica și soțul său au rămas în urmă. Loredana este căsătorită cu Andrei Boncea, producător de filme. Cei doi au împreună o fetiță, Elena în vârstă de 20 de ani.

Cum arată locuința Loredanei Groza

Are faimă, bani, o familie frumoasă şi o carieră de succes. Loredana Groza este un model profesional pentru multe cântăreţe de la noi. Însă puţini ştiu în ce vilă somptuoasă locuieşte artista.

Casa în care locuieşte Loredana Groza se află în nordul Bucureştiului, într-o zonă selectă. Vă prezentăm câteva imagini cu „palatul” Loredanei, aflat în nordul Capitalei:

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: