Redactia.ro
Home » Monden » Imagini de senzație cu noua casă a fiicei lui Florin Salam. Cine a venit cu ideea mutării

Imagini de senzație cu noua casă a fiicei lui Florin Salam. Cine a venit cu ideea mutării

GALERIE FOTO (3)

Recent, Betty Salam, cunoscuta cântăreață și fiica celebrului manelist Florin Salam, a făcut o schimbare majoră în viața sa. Ea s-a mutat într-o nouă casă, iar primele imagini ale noii locuințe au fost dezvăluite în exclusivitate. Mutarea marchează o nouă etapă pentru artistă, care a explicat motivele din spatele deciziei de a părăsi locul în care a copilărit.

Cum arată noua locuință a lui Betty Salam

Noua casă a lui Betty Salam este o construcție modernă și elegantă, reflectând gusturile rafinate ale artistei. Locuința dispune de spații generoase și luminoase, decorul fiind unul contemporan cu accente de lux. Imaginile prezentate în exclusivitate arată un interior amenajat cu atenție la detalii, cu mobilier de calitate și elemente de design care creează o atmosferă primitoare și sofisticată.

Fiecare cameră este decorată în culori calde, cu accente de bej și maro, oferind o senzație de confort și eleganță. Livingul este spațios, dotat cu canapele confortabile și echipamente de ultimă generație, în timp ce bucătăria impresionează prin designul său funcțional și estetic. Dormitoarele sunt oaze de liniște, amenajate pentru a asigura relaxarea deplină.

Motivele din spatele mutării: „Soțul meu a venit cu ideea”

Betty Salam a explicat că decizia de a se muta din locul în care a copilărit a fost influențată de soțul ei, care a venit cu ideea acestei schimbări. Artista a menționat că mutarea într-o nouă casă era necesară pentru a se bucura de mai mult spațiu și de un mediu mai potrivit pentru familia lor în creștere. De asemenea, Betty a subliniat importanța unui nou început într-un loc care să le ofere confortul și intimitatea dorite.

Soțul meu a fost cel care a insistat să ne mutăm într-o casă nouă. A vrut să avem un spațiu mai mare și mai modern, unde să ne putem bucura de fiecare moment petrecut împreună„, a declarat Betty. Artista a adăugat că această schimbare a venit la momentul potrivit, aducându-le multe beneficii și o nouă perspectivă asupra vieții de zi cu zi.

Reacțiile fanilor și planurile de viitor

Mutarea lui Betty Salam într-o nouă locuință a generat numeroase reacții din partea fanilor săi, care i-au transmis mesaje de felicitare și susținere. Mulți dintre aceștia s-au arătat impresionați de frumusețea noii case și de alegerea făcută de artistă. În același timp, Betty a promis că va continua să împărtășească cu fanii momente din viața sa de zi cu zi, inclusiv detalii despre cum își va amenaja și personaliza noul cămin.

În ceea ce privește planurile de viitor, Betty Salam a dezvăluit că se pregătește pentru lansarea unor noi proiecte muzicale. Artista este hotărâtă să își continue cariera în muzică, venind cu noi surprize pentru fanii săi. „Muzica rămâne pasiunea mea cea mai mare și abia aștept să împărtășesc cu voi noile mele creații. Noua casă îmi oferă inspirația și liniștea de care am nevoie pentru a crea„, a spus Betty.

sursa: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: