Redactia.ro
Home » Monden » Imagini demențiale. David Beckham și-a cărat soția în spate la petrecerea de 50 de ani a fostei soliste Spice Girls

Imagini demențiale. David Beckham și-a cărat soția în spate la petrecerea de 50 de ani a fostei soliste Spice Girls

David Beckham și-a cărat soția în spate. Foto: Facebook

Victoria Beckham și-a celebrat cea de-a 50-a aniversare printr-o petrecere spectaculoasă alături de familie și prieteni celebri, iar momentul a fost imortalizat și distribuit pe rețelele de socializare.

Cea mai cunoscută pentru cariera sa în modă și pentru timpul petrecut în formația Spice Girls, Victoria a impresionat pe toată lumea la petrecerea sa de 50 de ani prin reuniunea surpriză a trupei. Prietenii ei celebri, inclusiv colegele din trupa Spice Girls – Ginger, Sporty, Scary și Baby – s-au alăturat sărbătorii. Fotografia de grup, surprinsă de David Beckham și distribuită rapid pe Instagram, a devenit virală, strângând peste un milion de aprecieri.

Petrecere de pomină pentru Victoria Beckham

Petrecerea a fost una elegantă, iar familia Beckham a strălucit ca întotdeauna. David a optat pentru un costum clasic, iar Victoria a ales o rochie verde semitransparentă, atrăgând toate privirile. Într-un moment emoționant, David a luat-o pe Victoria în spate și a condus-o până la mașina de lux care urma să-i ducă acasă, un gest ce a stârnit admirație și afecțiune.

Victoria, care se recuperează încă după ce și-a rupt piciorul cu două luni în urmă, a fost profund recunoscătoare pentru dragostea și sprijinul soțului ei. Ea a împărtășit pe Instagram sentimentele ei de recunoștință, menționând că atingerea acestei vârste reprezintă o binecuvântare.

Chiar dacă viața i-a adus noi direcții, Victoria nu a uitat niciodată începuturile sale în muzică. Deși a refuzat să se alăture turneului de reuniune al Spice Girls în 2019, concentrându-se pe brandul său de modă, ea a subliniat că va fi întotdeauna „Posh Spice”.

La petrecere au participat și alte celebrități, printre care cântărețul Marc Anthony, nașul fiului Victoriei și lui David, Cruz, și actrița Eva Longoria, nașa fiicei lor Harper. Alte nume sonore prezente la eveniment au fost Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham și Gordon Ramsay.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: