Redactia.ro
Home » Știri » Imagini dezolante cu milionarul Viorel Păunescu. Nu se poate deplasa singur și are nevoie de ajutor permanent. Cine este omul de încredere al afaceristului

Imagini dezolante cu milionarul Viorel Păunescu. Nu se poate deplasa singur și are nevoie de ajutor permanent. Cine este omul de încredere al afaceristului

GALERIE FOTO (3)

Viorel Păunescu, unul dintre cei mai bogați oameni din România, a ajuns într-o stare de sănătate precară. La vârsta de 88 de ani, milionarul nu mai poate să se deplaseze de unul singur pe stradă și depinde în mod constant de asistență. Bărbatul care cândva era privit cu admirație este acum de nerecunoscut, iar oamenii îl privesc cu milă.

Imagini dezolante cu milionarul Viorel Păunescu. Nu se poate deplasa singur și are nevoie de ajutor permanent

Care este persoana de încredere care îi oferă sprijinul necesar lui Viorel Păunescu? Se spune că în viață este important să păstrezi relații bune cu oamenii din jurul tău, deoarece la bătrânețe aceștia pot deveni sprijinul tău de nădejde. Se pare că milionarul Viorel Păunescu a înțeles această învățătură populară, iar acum, la vârsta sa înaintată, se bazează pe ajutorul unei persoane de încredere.

Cu doar câteva zile în urmă, milionarul a fost surprins în Parcul Herăstrău din București, petrecând timpul alături de un prieten. Întâlnirea dintre cei doi a fost destul de scurtă, conform observațiilor paparazzilor de la Spynews.ro, care au remarcat totuși o altă persoană aparent importantă în viața lui Viorel Păunescu.

Este vorba despre șoferul personal al fostului președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București, care a fost alături de el în fiecare moment, asigurându-se că acesta se simte confortabil și în siguranță. Pe parcursul întâlnirii dintre milionar și prietenul său, șoferul a stat tot timpul lângă el, în picioare. La final, acesta l-a ajutat pe Viorel Păunescu să se ridice și l-a condus până la mașină.

Cine este Viorel Păunescu

Viorel Păunescu este un om de afaceri român, având în trecut funcția de președinte al consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua București în perioada 1998–2003, și deține în prezent titlul de președinte de onoare al aceluiași club.

S-a făcut remarcat în handbal la cluburile Locomotiva Gara de Nord, CSA Steaua București și CS Dinamo București, desfășurându-și cariera între 1955 și 1964. A fost, de asemenea, un membru activ al echipei naționale de handbal.

În perioada noiembrie 2005 – noiembrie 2013, a ocupat funcția de președinte al Federației Române de Natație.

Pe lângă contribuția sa în sport, a avut o prezență semnificativă în industria turismului, colaborând cu frații săi, George și Valentin și desfășurând diverse afaceri, cum ar fi cele legate de barul Melody, Star Lido 3 și compania hotelieră Intercontinental România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: