Redactia.ro
Home » Știri » Imagini din camera de arest a Elenei Udrea din Bulgaria. Ce le-a spus fostul ministru judecătorilor bulgari: ”Viața mea este distrusă!”

Imagini din camera de arest a Elenei Udrea din Bulgaria. Ce le-a spus fostul ministru judecătorilor bulgari: ”Viața mea este distrusă!”

GALERIE FOTO (5)

Elena Udrea va ajunge din nou în fața judecătorilor din Bulgaria, cu cerința de a fi lăsată liberă. Fostul ministru de Turism vrea să demonstreze în instanță că nu are de gând să fugă, venind cu acte care să arate că a închiriat o locuință în Bulgaria pentru următorii 7 ani. Dar iată cum arată camera de arest a Elenei Udrea, unde fosta politiciană este reținută în prezent.

Judecătorii bulgari au cerut informații autorităților din România legate de condițiile de detenție în care a stat Elena Udrea.  Asta după ce fostul ministru al Turismului le-a cerut să nu fie extrădată în România din cauza condițiilor proaste din închisorile din țara noastră.

Ce le-a spus fostul ministru judecătorilor bulgari: ”Viața mea este distrusă!”

Așadar, instanța din Bulgaria a cerut lămuriri despre condițiile de detenție din România.  În plus, Elena Udrea a explicat și de ce este persecutată.

”Aș spune distinsului tribunal că este o ocazie nu doar de a soluționa o cerere de extrădare și de a scrie istorie, deoarece cazul meu nu este doar unul cu justiția din România,  este un caz care privește justiția Europeană. (…) Decizia ÎCCJ  a ajuns să fie respinsă peste tot în Europa.

Nu mai târziu de acum două săptămâni cereri de extrădare în baza deciziei ÎCCJ au fost respinse în Belgia, în Grecia, acum câteva luni în Marea Britanie, nenumărate cazuri în Italia și Franța. Sunt sigură că statul român își va retrage mandatul european. O să fim în aceeași situație în care am fost acum trei ani doar că între timp eu stau în pușcărie, un copil de trei ani stă singur acasă și viața mea continuă să fie distrusă de opt ani”, le-a mărturisit fostul ministru magistraților bulgari.

Săptămâna viitoare, mai exact marți, 19 aprilie, va fi dată o nouă decizie în acest dosar.

Imagini din camera de arest a Elenei Udrea din Bulgaria

Între timp, au apărut și primele imagini cu camera de arest din Bulgaria, unde este reţinută Elena Udrea.

Fostul ministru român a fost reținut în baza unui mandat al procurorului bulgar, anunţă Antena 3, care prezină şi imagini din locul în care este reţinută fosta blondă de la Cotroceni.

Sursa foto: RomaniaTv.ro

Iar Înalta Curte din Sofia urmează să se dea o decizie definitivă privind menținerea sau nu în arest a fostului Ministru al Turismului, până la extrădarea în România.

Elena Udrea va mai sta câteva zile în arest în Bulgaria. Asta după ce judecătorii au amânat pentru 19 aprilie sentinţa în procesul de extrădare al fostului ministru al Turismului.

Săptămâna trecută, Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție și este definitivă.

Polițiștii nu au găsit-o pe Elena Udrea la domiciliu pentru a pune în executare mandatul de arestare.

Așa că autoritățile române au început procedurile prin care Elena Udrea a fost dată în urmărire generală. Ulterior, ea a fost depistată în Bulgaria, aproape de granița cu Grecia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: