Redactia.ro
Home » Știri » Imagini emoționante cu Alexia, fata cu brațele replantate după un accident rutier. Copila a fost filmată dansând: „Zâmbitoare și plină de viață”

Imagini emoționante cu Alexia, fata cu brațele replantate după un accident rutier. Copila a fost filmată dansând: „Zâmbitoare și plină de viață”

Imagini emoționante cu Alexia, fata cu brațele replantate după un accident rutier. Copila a fost filmată dansând: „Zâmbitoare și plină de viață”

Alexia, fata ale cărei brațe au fost replantate după ce i-au fost amputate, în urma unui accident rutier petrecut în Pașcani, a impresionat până la lacrimi. Ea a mers să danseze și a fost filmată. Iată imaginile cu ea, „zâmbitoare și plină de viață”, așa cum au descris-o cei prezenți.

Imagini emoționante cu Alexia, fata cu brațele replantate după un accident rutier. Copila a fost filmată dansând: „Zâmbitoare și plină de viață”

Alexia dă dovadă că orice se poate. Că orice obstacol poate fi depășit dacă îți dorești. Că după o încercare grea, poți să zâmbești cum nu ai mai făcut-o niciodată. Alexiei Tudose i-au fost replantate braţele amputate în accidentul din Pașcani și este o luptătoare.

Adolescenta de 15 ani a fost filmată când dansa, alături de colegii de la școala de dans, care i-au pregătit o coregrafie specială.

„Dansul nu are limite, dansul e medicament pentru suflet. Mulțumim, Alexia, pentru surpriză. Zâmbitoare și plină de viață cum te știm”, au transmis colegii Alexiei după ce au publicat video-ul în mediul online, citați de Monitorulbt.ro.

„Ar trebui cu toții să învățăm de la tine cum să facem toți, totul mai bine, pentru că tu tot ce faci, faci pentru că așa simți, iar ce simți și cum simți tu să faci tot ce faci, pentru noi ar trebui să fie povață. Ai o putere mult peste a noastră. Ești o luptătoare așa cum nu credeam că există. Te iubim mai mult decât putem noi să știm”, a scris Florin Tudose, tatăl Alexei.

Mai jos, poate fi văzută Alexia dansând.

„Minunate sunt căile Domnului și minunata ești și tu, Alexia!❤️❤️❤️”, a scris o persoană într-un comentariu.

„Superb!!! Bravooo!!! 🙏👏 Felicitari, Alexia!!! Multă sănătate și numai împliniri!!!🙏😘🙏”, a mai scris cineva.

„Felicitări întregii echipe de dans”.


Momentul accidentului rutier din Pașcani, când Alexia și-a pierdut membrele

Pe 17 decembrie 2022, un grup de 35 de membri ai unui ansamblu focloric se deplasa cu autocarul de la Botoşani spre un festival în Ialomiţa. Cu toții au avut parte de clipe de coșmar în oraşul Paşcani din Iași. Printre ei era și Alexia Tudose, care a rămas fără ambele braţe în urma accidentului.

„S-a reuşit replantarea celor două membre, unul dintre ele amputat, celălalt devascularizat, fetiţa este detubată, respiră singură, sperăm într-o evoluţie bună a copilului. Va mai avea nevoie de intervenţii chirurgicale de reconstrucţie ulterioară şi de acoperire a defectelor cutanate ale membrului superior drept, dar noi suntem convinşi că evoluţia ulterioară va fi cu reluarea funcţionalităţii ambelor membre superioare în proporţie de aproximativ 85%”, a explicat medicul Sidonia Susanu la acel moment.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: