Redactia.ro
Home » Monden » Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său. Tânărul nu a venit însoțit de Marina Almășan

Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său. Tânărul nu a venit însoțit de Marina Almășan

GALERIE FOTO (7) Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său.

Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său. Unicul fiu al lui Victor Socaciu și-a făcut apariția în locul unde a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al artistlui. Victor Socaciu Jr. a ajuns la Sala Palatului, iar cei prezenți la fața locului au rămas surprinși de cine a fost însoțit acesta.

Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său. Tânărul nu a venit însoțit de Marina Almășan

Imagini emoționante cu fiul lui Victor Socaciu, la căpătâiul tatălui său. Victor Socaciu s-a stins din viață luni, 27 decembrie, la vârsta de 28 de ani. Artistul se afla internat în spital de mai bine de trei săptămâni, iar starea sa de sănătate s-a agravat în ultima perioadă. Vestea morții artistului i-a șocat pe apropiații și fanii săi. Solistul a lăsat un gol imens în sufletele celor trei copii ai săi, mai ales că aceștia nu au apucat să-și ia rămas bun de la tatăl lor. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu a fost depus la Sala Palatului, acolo unde fiul lui a ajuns pentru a participa la priveghi. Victor Socaciu jr., 23 de ani a venit însoțit de o tânără, cel mai probabil iubita sa. Marina Almășan nu a venit cu fiul său la priveghiul fostului soț.

Îmbrăcați în negru, Victor și tânăra care l-a însoțit au stat la capătâiul artistului, iar tânărul a fost vizibil afectat de moartea tatălui său. Marina Almășan a declarat public că va fi alături de fiul ei în aceste momente delicate.

„Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor și ne vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.„, a declarat prezentatoarea TV, pe contul personal de Facebook.

Va merge Marina Almășan la înmormântarea fostului soț?

După ce a aflat că tatăl copilului ei s-a stins din viață, prezentatoarea Marina Almășan a declarat că fiul ei nu mai ținea legătura cu Victor Socaciu. Conform acesteia, Victor a decis să rupă legătura cu tatăl său după ce acesta se recăsătorise. De asemenea, vedeta tv a mărturisit că nu știe dacă va participa la înmormântarea fostului soț, chiar dacă au fost căsătoriti vreme de 16 ani. „M-a sunat Victor, fiul meu, care fusese anunțat de una dintre fiicele sale. E derutat, chiar dacă nu mai țineau legătura(…) Totuși, gândul că ți-ai pierdut unul dintre părinți te afectează.Victor nu mai vorbise cu el de când s-a cuplat cu femeia aceea. Personal, nu știu dacă mă duc la înmormântare, sunt într-o cumpănă… m-am sfătuit cu George.(…) Am fost și 16 ani împreună, dar am avut totuși diferențe… așa urât s-a terminat totul… Victor va merge la înmormântare.„, a transmis Marina Almășan, pentru Playtech.ro.

Victor Socaciu avea trei copii, două fete și un băiat. Cu prima soție, Doina, artistul a avut o fiică, iar cu o frumoasă sibiancă a avut-o pe cea de-a doua fată, Ana Maria. Victor era unicul fiu al artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: