Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani. Și-a transportat câinele bolnav 8 kilometri cu roaba

Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani. Și-a transportat câinele bolnav 8 kilometri cu roaba

GALERIE FOTO (3) Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani.

Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani. Iubirea pentru un animal poate spune multe. Deși multe animale sunt abandonate, sunt numeroase persoane care le sunt fidele patrupezilor săi. Este și cazul unui bătrân de 84 de ani, care a mers 8 kilometri pe jos pentru a-și duce câinele la veterinar.

Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani. Și-a transportat câinele bolnav 8 kilometri cu roaba

Imagini emoționante cu un bătrân de 84 de ani. Patrupezii sunt considerate cele mai fidele animale. Dar și oamenii pot fi considerați adevărați eroi pentru animale. Este și cazul unui bătrân din Berini, Satu Mare. În vârstă de 84 de ani, Ion Popa și-a emoționant până la lacrimi vecinii. Bărbatul și-a urcat câinele bolnav în roabă și a mers 8 kilometri până la cel mai apropiat cabinet veterinar. Ion Popa iubește foarte mult animalele, iar atunci când patrupedul său s-a îmbolnăvit, nu a mai stat pe gânduri și a recurs la o metodă ingenioasă pentru a-l transporta în siguranță la medicul veterinar. Chiar dacă are o vârstă înaintată, bătrânul și-a urcat câinele în roabă și a mers pe jos 8 kilometri pentru a-l salva pe micuțul patruped.

Gestul bărbatului a devenit viral în mediul online, după ce medicul veterinar care s-a ocupat de câinele lui a publicat mai multe imagini pe rețelele de socializare. „Dragostea pentru animale!!!!….este în 3 cuvinte povestea bătrânului Popa Ion,din localitatea Berini ,care la cei 84 de ani a venit pe jos 8 kilometri ca să-și aducă la medic câinele bolnav, cu roaba. Mai rar asemenea proprietari de animale!”, a fost mesajul postat pe Facebook de medicul veterinar la care Ion Popa a mers pentru a-i salva cățelul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: