Redactia.ro
Home » Știri » Imagini emoționante surprinse într-un spital de urgențe din România

Imagini emoționante surprinse într-un spital de urgențe din România

GALERIE FOTO (2) Imagini emoționante surprinse într-un spital de urgențe din România

Imagini emoționante surprinse într-un spital de urgențe din România. Imagine impresionantă au fost distribuită pe Facebook, iar o simplă footgrafie face cât o mie de cuvinte. Românii care au văzut această fotografie au distribuit-o imediat, potrivit cancan.ro

Imagini emoționante surprinse într-un spital de urgențe din România

Într-un spital românesc, o imagine realizată spontan și încărcată pe rețelele de socializare au emoționat o țară întreagă. În imagine este un medic, aflat la început de carieră, cu tatuaje pe mâini, și care în mod normal ar stârni multe prejudecăți, a demonstrat că își face treaba cu onoare și devotament.

Acesta se afla lângă un pacient bătrân, adus cu targa, și abandonat pe sălile spitalului. El s-a oprit lângă el, s-a apropiat și s-a interesat de problemele de sănătate ale bătrânului, cu multă răbdare și pasiune.

Așadar cineva a fost impresiont de gestul tânărului medic, și a urcat imaginea pe rețelelele de socializare, iar acest lucru nu a fost trecut cu vedere, aceasta devenind virală.

„O poza cât o mie de cuvinte”

Ce am văzut și auzit azi la Urgențe din capitala, a fost induiosator.
Avem medici faini, dedicați, care vorbesc și se comportă exemplar, cu respect pentru pacienți, indiferent de vârsta, sex, culoarea pielii. Am văzut medici tineri, zâmbitori, care dădeau din liniștea lor celor din jur, fără sa ii grăbească pe cei tineri si cu multă răbdare pentru cei bătrâni. (In poza ruptura de Șold la 85 de ani, domnul a fost întrebat de cel puțin 3 ori ce pastile mai ia, dacă mai suferă de ceva, nu își putea aminti toate problemele de sănătate. A fost calmat, tratat cu blândețe și cu mult respect pana a reușit să lege câteva fraze)
Și fac postarea asta pentru ca știm sa scoatem in evidență doar ce e rău și merge prost. Ei uite ca se întâmpla și lucruri bune. Frumoase. Făcute cu pasiune și din inima.”, este textul care însoțește fotografia devenită virală.

Citeste si:Angajații din spitale care primesc șpagă ar putea rămâne fără contract de muncă. Ministrul Sănătății analizează această situație

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini