Redactia.ro
Home » Știri » Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș. La 94 de ani traversează un râu pe un cablu

Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș. La 94 de ani traversează un râu pe un cablu

GALERIE FOTO (4) Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș.

Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș. La 94 de ani, o bătrână este nevoită să traverse râul pe un cablu, doar pentru a merge la piață, pentru a-și cumpăra de mâncare. Imagini cu aceasta au devenit virale pe Internet, iar internauții sunt oripilați.

Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș. La 94 de ani traversează un râu pe un cablu

Imagini halucinante cu o bătrână din Mureș. O bătrână de 94 din Mureș a devenit vială pe Internet, după ce a fost filmată în timp ce traversa râul Mureș pe un cablu, pentru a ajunge la piață. Pentru că nu este construit un pod, femeia este nevoită să-și riște viața pentru a-și cumpăra de mâncare.

Bunica Alina este nevoită să folosească o metodă care ar fi revoluționat traversările de râuri, dar care erau folosite în urmă cu 500 de ani.pe   Bătrână locuiește lângă Târgu Mureș, iar cum traseul pe șosea, până de dincolo de râu i-ar lua cel puțin o oră, femeia a ales varianta cea mai rapidă. Bunicuța folosește instalația montată peste apă și în două minute este deja pe malul celălalt. Acesteia nu îi este frică că dispozitivul ar putea ceda.”N-avem pe unde să ieşim pe afară, doar dacă trecem pe sârmă. Este un scaun, ne urcăm pe el şi tragem”. Alina Iurea locuiește de-o viață pe insula căreia localnicii îi spun  ”a lui Ceauşescu.Bătrâna susține că se simte în siguranță departe de lumea agitată.  ”La fabrica de conserva am lucrat 27 de ani. Și de acolo am venit cu transfer aici pe vremea tovarăşilor. Stau aici, mătur, adun frunze, greblez, toată ziua mişc”. În zilele când apa e prea mare, un bac o ajută să treacă râul.

Internauții sunt intrigați

Internauții sunt intrigați de acest lucru, motiv pentru care au criticat autoritățile. „Postarea mea nu are scopul de a ataca pe nimeni. Relatează un fapt absurd în 2021. O femeie de 94 de ani agățată de niște cabluri deasupra Mureșului, care în zona aceea are o adâncime considerabilă, nu mi se pare un lucru de neluat în seamă, cu atât mai mult cu cât gestul se datorează unei nevoi firești, nu e un moft. Femeia trebuie să ajungă acasă de la piața din cartierul 7 Noiembrie din Tg. Mureș. Această temerară bunicuță de 94 de ani, în încercarea de a ajunge acasă de la cumpărături, din piața 7 Noiembrie, pe drumul din spatele complexului Weekend, traversează râul Mureș în singurul mod posibil, frizând absurdul. Nu am reușit să filmez și partea în care se chinuia să urce pe instalație, văitându-se, pentru că m-am simțit obligat să o ajut. Sper că a ajuns cu bine acasă”, a explicat Radu Groza, autorul filmării.

Un internaut a lăudat-o pe femeia în vârstă de 94, care poate fi un exemplu pentru ceilalți, dar care ne demonstrează că autoritățile trebuie să-și asume resposanbilitatea. „Dom’ Zoli, fiind vecin cu bunicuța, si ambii devreme trecatori ai raului Mures, experimentati si dumneavoastra metoda asta de transport, poate va inspira in masurile de optimizare ale programului de eficienta in transport si constructie de poduri. Ce ziceti, va bagati? Serios, testati instalatia! Poate vă inspiră si faceti ceva la scara mare…ceva mare si pe sus, nu stiu…vedeti dumneavoastra. Da’ sa fie mai mare decat gondola aia mica spre Platou! Salutari de la bunicuta!Calatoria bătrânicii temerare nu este o iluzie, Bătrânica 94 nu este o naluca, ea ne obliga sa ne deschidem ochii si sa spunem tare si răspicat, ii obliga chiar si pe cei care inca il considera baiat de treaba pe Zoli si nu cer socoteala pentru un PET aruncat pe jos. Bătrânica 94 e un fenomen, Batrănica 94 e cool si isi vede de propriul drum. Trăiască Batranica 94!”, a scris un internaut!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: