Redactia.ro
Home » Știri » Imagini impresionante de la priveghiul lui Corduneanu. Un tablou imens atrage atenția tuturor

Imagini impresionante de la priveghiul lui Corduneanu. Un tablou imens atrage atenția tuturor

GALERIE FOTO (2) Unde va avea loc înmormântarea lui Corduneanu. Sursă foto: Ziarul de Iași

Astăzi, pe 19 aprilie, comunitatea își ia rămas-bun de la Costel Corduneanu, cunoscut ca lider al clanului Corduneanu. Funeraliile au loc la cimitirul Eternitatea din Iași. Sicriul care îl găzduiește pe regretatul lider este o elegantă cutie de lemn masiv de tip Boston, evaluată la aproximativ 5.000 euro.

Pregătirile pentru ultimul drum al liderului clanului Corduneanu sunt în plină desfășurare. Sute de oameni se adună lângă sicriul său pentru a-i aduce un ultim omagiu. Zeci de coroane și buchete de flori sunt încărcate în mașini, iar un tablou imens atrage atenția, fiind înconjurat de trandafiri albi. Pe acest tablou, figura lui Costel Corduneanu este amplasată peste cea a domnitorului Moldovei, Ștefan cel Mare, purtând o coroană, veșminte regale, sceptru și ochelari. Mesajul inscripționat pe tablou este: „Costel cel Mare al Moldovei”.

Imagini impresionante de la căpătâiul lui Corduneanu. Sursă foto: Captură Facebook
Imagini impresionante de la căpătâiul lui Corduneanu. Sursă foto: Captură Facebook

Care este traseul final pe care va fi condus Corduneanu

Traseul final al lui Costel Corduneanu începe cu o slujbă bisericească în memoria sa, oficiată la restaurantul „La Castel” în jurul orei 12:30. Apoi, cortegiul impresionant, format din sute de vehicule, va parcurge Bulevardul Independenței și va face o oprire scurtă la Tg. Cucu, locul copilăriei liderului Clanului Corduneanu alături de frații săi. Ulterior, însoțitorii vor continua călătoria spre Tătărași, conform informațiilor de pe BZI.ro

La restaurantul „La Castel”, s-au adunat mulțimi de oameni care l-au cunoscut pe Corduneanu pentru a-i aduce un ultim omagiu. Familia a dorit ca acest moment să fie unul solemn. În aceste zile de doliu, au fost aprinse grătarele, iar mai mulți maneliști celebri au interpretat piese de jale, printre care: Narcis de la Bărbulești, Tzancă Uraganu și Costel Biju.

Sute de oameni sunt așteptați și la înmormântare, ceea ce va duce la îngreunarea traficului în zonă. În cele trei zile de priveghi, polițiștii din Iași au desfășurat acțiuni de control pentru a menține ordinea și liniștea publică. Același efort se va face și astăzi, în momentul în care cei apropiați își vor lua rămas bun de la Costel Corduneanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: