Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu Alexandra Stan. Artista s-a pozat goală în propria cabină de duș FOTO

Imagini incendiare cu Alexandra Stan. Artista s-a pozat goală în propria cabină de duș FOTO

GALERIE FOTO (5) Imagini incendiare cu Alexandra Stan

Imagini incendiare cu Alexandra Stan. Artista continuă să-și surprindă fanii! După ce a anunțat că s-a măritat deși nimeni nu știa că are iubit, Alexandra Stan șochează din nou! Recent, vedeta a postat câteva fotografii incendiare, în duș de această dată. Și da, blondina era complet dezbrăcată!

Imagini incendiare cu Alexandra Stan. Artista s-a pozat goală în propria cabină de duș FOTO

Imagini incendiare cu Alexandra Stan. Artista a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a căsătorit. Artista s-a măritat în secret, pe plajă, organizând un eveniment restrâns, departe de ochii curioșilor. Ei bine, Alexandra Stan continuă să-și șocheze fanii. Cântăreața a pozat goală, în duș de această dată, iar imaginile au fost publicate pe Instagram. Ce-i drept, acestea au fost publice preț de câteva minute pentru că artista s-a răzgândit și le-a șters. Fără doar și poate, artista nu este deloc o persoană pudică, drept dovadă sunt toate imaginile incendiare pe care vedeta le urcă în mediul online. În pozele surprinse în cabina de duș, vedeta își arată formele de invidiat, dar și tatuajul cu portalul muzical pe care îl are pe șold. Se vede că sala îi menține trupul tonifiat, iar Alexandra nu ezită să și-l expună ori de câte ori simte nevoia.

Alexandra Stan nu este la prima apariție de acest gen. În urmă cu doi ani, blondina a fost implicată într-un scandal, după ce a postat, din greșeală, un filmuleț în care apare complet goală. Atunci, Alexandra a declarat că a vrut să-i trimită clipul video partenerului. În video, Alexandra dansează complet goală, iar la scurt timp, deși a șters filmulețul, acesta a ajuns viral pe Internet. „Un mic mesaj pentru pentru cei care au văzut ultimele știri cu mine. Sper că nu v-au deranjat imaginile care au ajuns din greșeală pe internet. Au fost făcute drept cadou pentru iubitul meu! Subiect închis”, spunea Alexandra.

Alexandra Stan, judecată aspru de internauți

Pentru că a fost judecată aspru de către internauți, Alexandra a avut și un mesaj pentru răutăcioși. „Înainte de a judeca pe cineva, consider că e tare ușor să aruncăm cu vorbe asupra oamenilor, fără să analizăm prea mult o situație. Din răutate, din frustrare, din ignoranța, dintr-un complex de inferioritate, din nimic, din motive greu de înțeles.

Iar eu, după 10 ani de carieră internațională, am fost acuzată de «disperare și nevoie de atenție, fără să am un plan de marketing pregătit».Oare chiar așa să fie? Suntem în 2019, am ales să fiu liberă, să mă accept pe mine așa cum sunt. La 30 de ani îmi iubesc corpul și sunt în perioada de «mă simt bine în pielea mea», despre care pomenește și Beyonce. Sunt free să postez ce vreau, obișnuiți-vă. Nu poți să desființezi un artist pentru că e sexy.Dar, după cum spuneam, eu susțin libertatea de exprimare, așa că fiecare poate să scrie despre orice și ce vrea”, a fost replica Alexandrei Stan.

În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan își anunța fanii din mediul online că s-a căsătorit cu iubitul ei, Emanuel. Cei doi s-au cununat religios în orașul ei natal, Constanța.„Ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră”, a declarat Alexandra.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: