Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Cine este bărbatul cu care Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Care este noul nume al artistei

FOTO Cine este bărbatul cu care Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Care este noul nume al artistei

Cu cine s-a casatorit Alexandra Stan in secret

În urmă cu câteva zile, Alexandra Stan a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând că s-a căsătorit în mare secret. Nimeni nu se aștepta ca artista să facă acest pas destul de curând, mai ales că nu s-a afișat la brațul unui bărbat de ceva vreme. În cele din urmă, s-a aflat cine este misteriosul soț.

Cine este bărbatul cu care Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Care este noul nume al artistei

Nunta Alexandrei Stan a avut loc într-un cadru restrâns, în locul său natal, Constanța. Evenimentul a avut un decor de vis, la malul mării și alături de persoanele dragi. Odată ce s-a aflat de acest lucru, mulți s-au întrebat cine i-a devenit soț artistei, deoarece nu a spus nimic, despre o nouă relație, în ultima vreme.

”Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus cântăreața pentur revista Viva, în urmă cu câteva zile.

Alexandra Stan, lună de miere în Italia alături de soț

Soțul Alexandrei Stan se numește Emanuel Petre Necatu și are 35 de ani. Potrivit publicației Fanatik, el este  pasionat de artele ezoterice, iar numele său apare și în arhivele Federației Române de Kempo. În anul 2013, a devenit campion național, ocupân locul al treilea, în cadrul unei competiții. Artista a declarat pentru revista Viva că Emanuel i-a spus primul „Te iubesc!”. De asemenea, Emanuel Petre Necatu s-a ocupat de dezvoltarea personală a cântăreței, prin teoriile taoiste. În prezent, cei doi se află în Italia și se bucură de luna de miere.

Alexandra Stan s-a căsătorit în secret. Cine e soțul artistei

”Nu am fost pacienta lui, am fost clienta lui, el m-a consiliat pe partea de dezvoltare personală. Este un om muncitor, credincios, serios și… foarte, foarte sexy”, explică Alexandra Stan pentru sursa citată.

Alexandra Stan, pe coperta VIVA! de Iulie. Totul despre nunta secretă și povestea de dragoste cu bărbatul căruia i-a spus DA | Galerie foto, Stiri, Vedete si Evenimente | Viva.ro

Artista a mai spus că a vrut ca nunta sa să fie una secretă pentru a surprinde pe toată lumea. ”N-am vrut să vă șochez, ci să vă surprind plăcut. (zâmbește). Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită. (zâmbește)”, a mai spus Alexandra Stan pentru sursa menționată anterior.

Alexandra Stan, vestea care i-a luat pe toți prin surprindere! S-a căsătorit în mare secret - Radio Impuls

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: