Redactia.ro
Home » Monden » Imagini incendiare cu „partenera” lui Dorian Popa. Pamy trăiește visul american

Imagini incendiare cu „partenera” lui Dorian Popa. Pamy trăiește visul american

GALERIE FOTO (6) Imagini incendiare cu partenera lui Dorian Popa.

Imagini incendiare cu „partenera” lui Dorian Popa. Pamy, artista cu care celebrul cântăreț a colaborat pentru melodia „Te lo juro”, a încins internetul. Imagini incendiare cu modelul care i-a lăsat fără respirație pe internauți. Cu ce se ocupa bruneta, de fapt?

Imagini incendiare cu „partenera” lui Dorian Popa. Pamy trăiește visul american

Imagini incendiare cu „partenera” lui Dorian Popa. În 2020, Dorian Popa anunța colaborarea cu artista și fotomodelul Pamy. Cei doi au lansat piesa „Te lo juro”, un single cu versuri în spaniolă și cu un videoclip incendiar. Piesa este despre o poveste de dragoste, urmărită de îndoiala existenței unei a treia persoană în relație. Potrivit Cancan.ro, pe rețelele de scoializare se zvonește că Pamy, ar fi escortă de lux și că ar practica această meserie de mai mulți ani. De asemenea, au fost publicate câteva imagini incendiare cu bruneta. Potrivit aceleași surse, tânăra de 30 de ani s-ar fi mutat în America împreună cu iubitul, unde își trăiește visul american.

Pamy este activă pe rețelele de socializare, acolo unde le arată fanilor săi luxul în care trăiește, etalându-și viața pe care orice femeie și-ar dori să o trăiască.

Deși are o carieră în modelling, Pamy declara la un moment dat că este pasionată de muzică. Prima sa piesă a fost în colaborare cu Dorian Popa, aceasta având succes pe Youtube. „Iubesc muzica, vreau să transmit cea mai tare energie prin ea. Piesa «Te lo juro» reprezintă o joacă între partenerii dintr-un cuplu, personajul masculin fiind carismatic, dar și foarte înșelător. Femeia este cea care vrea să-i demonstreze că lucrurile se pot schimba pentru el, dacă este mințită. Știe totuși că este înnebunit după ea, deci nu pierde vreo șansă în a-l juca puțin pe degete…Hihi! M-am ocupat de clip până la ultimul detaliu și nu m-am putut abține să nu introduc elemente pline de culoare, care să aducă puțin mister în ochii oamenilor. Mai am pregătită o serie de piese și toate vor fi pline de surprize. Abia aștept”, declară Pamy.

Cum a cunoscut-o Dorian Popa pe artista sexy, Pamy

Dorian Popa a fost extrem de încântat că a cântat alături de Pamy, declarând că îi place mult de brunetă. De asemenea, artistul a dezvăluit și cum a cunoscut-o pe Pamy. „Pamy este o domnișoară sexy, care m-a contactat prin intermediul prietenului meu și, totodată colaborator, Dr. Ahmad Jbara. Am stabilit o întălnire și am ajuns să ne cunoaștem, apoi am ascultat și demo-ul, mi-am dat seama că este o colaborare care mi-ar face plăcere, iar imaginea ei și conceptul pe care vrea să îl aducă în muzica românească, și de ce nu, chiar și cea internațională, dacă o va ajuta Dumnezeu, este un concept nou și la care mi-aș dori să particip. Acestea au fost și motivele pentru care la câteva luni distanță, iată-ne că lansăm videoclipul piesei, unul foarte… Incitant. Și cu o piesă în limba spaniolă, prin care sperăm noi să cucerim și publicul de peste hotare”, spunea Dorian.

De-a lungul timpului, Dorian Popa a lansat numeroase hituri, dintre care „Hâtz”, în colaborare cu Shift, „Când lumea e rea”, alături de Ioana Ignat, „Bună, ce mai zici?”, cu Ruby, și „Înoată Cheluțu”, piesa care a ocupat primele poziții în trending timp de câteva săptămâni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: