Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani i-a dat Dorian Popa unui cerșetor? Ce a urmat după este ireal

Câți bani i-a dat Dorian Popa unui cerșetor? Ce a urmat după este ireal

Dorian Popa a dezvăluit o întâmplare cu un cerșetor, care a venit la geamul mașinii sale, să-i ceară bani. Cântărețul este uluit de gestul acestuia.

Câți bani i-a dat Dorian Popa unui cerșetor? Ce a urmat după este ireal

Dorian Popa spune că a încercat să ajute zilele acestea un cerșetor, care a venit la geamul mașinii sale, să-i ceară bani. Artistul mărturisește că i-a întins nevoiașului nici mai mult, nici mai puțin de 2 lei. Doar că, spre uimirea cântărețului, individul nu a fost mulțumit de suma primită și i-a aruncat cu dispreț bancnotele.

”Vine omul la geam, ca nu vreau să spun cuvântul ăla urât și-i deschid geamul și caut, scormonesc, și găsesc nici mai mult nici mai puțin de doi lei. Bani munciți de mine, da? Împing banii, îi ia în mână, se uită la ei vede că-s doi lei, mi-i aruncă pe scaunul din dreapta că eram singur în mașină, și-mi spune: ”ține-i tu că poate ți-e foame”. Este la Leu la intersecție”, a dezvăluit Dorian Popa, pe rețelele de socializare.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Câți bani face Dorian Popa din online și de pe urma lui ”Cheluțu”

Cel mai probabil, cerșetorul se aștepta la o sumă mai mare din partea lui Dorian Popa, având în vedere câștigurile sale colosale din youtube și Instagram. Artistul, care este și vlogger, a dezvăluit că din Instagram poate obține lunar sume între 20 și 25.000 de euro, iar din youtube 40.000 de euro.

„Acum, de când a înflorit pandemia, pentru că știm cu toții că s-a întâmplat o expansiune rapidă, 10-15.000, o medie. Sunt luni de 20-25.000 de euro, doar din Instagram. Pe YouTube am o medie de 20-30.000 de euro pe lună. O medie pe lună, combinat Instagram-YouTube e 30-40.000 de euro pe lună.”, a declarat acesta.

De asemenea, Dorian Popa are parte de venituri și de pe urma lui Cheluțu, câinele său. Într-un podcast al lui Măruță, Dorian a spus că a câștigat în ultima vreme ”peste 150.000 de euro”, din melodiile dedicate patrupedului său, o celebritate, deja, în lumea mondenă.

Dorian Popa si Chelutu

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: