Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu face Dorian Popa copii. Artistul a recunoscut! „Nu sunt impotent”

De ce nu face Dorian Popa copii. Artistul a recunoscut! „Nu sunt impotent”

GALERIE FOTO (5) De ce nu face Dorian Popa copii.

De ce nu face Dorian Popa copii. Cu toate că se iubește de mulți ani cu Claudia Babs, Dorian Popa și iubita sa nu au niciun copil. Astfel, fanii artistului s-au întrebat de multe ori dacă nu cumva faptul că folosește steroizi nu-i mai permite acestuia să facă copii. Care este, de fapt, motivul?

De ce nu face Dorian Popa copii. Artistul a recunoscut! „Nu sunt impotent”

De ce nu face Dorian Popa copii. Artistul și Claudia Babs sunt împreună de mulți ani și împreună au reușit să treacă peste toate greutățile. Claudia a fost alături de Dorian Popa, dar cu toate astea, cei doi nu au devenit încă părinți. Într-un interviu, Dorian a declarat că nu poate să facă copii pentru că nu se simte pregătit.

Ei bine, fanii săi s-au întrebat dacă nu cumva artistul nu este fertil din cauza steroizilor. Invitat la podcast-ul lui Măruță, Dorian, 32 de ani a spus adevărul despre această situație. Conform acestuia, îi este foarte frică să devină tată, motiv pentru care simte că nu este momentul. „Pur și simplu, mi-e frică să devin tată, mi-e frică de ziua de mâine. Mi-e teamă de eșec. S-a spus că nu fac copii pentru că iau steroizi. Iau niște suplimente nutritive, astea îți încarcă organismul, ficatul. Nu e ok să fac un copil acum, dar asta nu înseamnă că nu pot procrea. Nu sunt impotent din cauza steroizilor. Trebuie să fii foarte atent când iei decizia să faci un copil. Pot să procreez și mâine, dar n.u vreau”, a declarat Dorian Popa.

Deși Dorian nu-și dorește să devină prea curând tătic, iubita sa, Claudia Babs a mărturisit că își doresc amândoi un copil, ba chiar și unul adoptat. „Ne gândim la un copil, e normal într-un cuplu. Eu deja am 36 de ani, nu cred că am spus asta până acum. Eu am vorbit cu Dorian și de o eventuală înfiere a unui copil, pe lângă copilul nostru biologic, pentru că mi se pare un lucru foarte nobil, îmi doresc foarte mult chestia asta. După un copil biologic, va urma și chestia asta.(..) Eu nu cred în căsătorie, nu îmi aduce nimic în plus. Petrecerea aia de nuntă a devenit un bal mascat, oamenii nu mai vin de plăcere, vin de necesitate”, a declarat Claudia Iosif.

Dorian Popa și-a cerut iubita în căsătorie

Dorian Popa și Claudia Babs trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de șase ani, dar aceștia nu au decis când vor face pasul cel mare. Cu toate astea, artistul și-a cerut iubita în căsătorie, gest pe care multă lume nu l-a știut. Întrebată de fani pe pagina de Instagram dacă a fost cerută de nevastă, aceasta a spus că a primit inelul, dar ulterior l-a pierdut.

Deși toate aceste lucruri își anunță întârzierea, atât Dorian, cât și iubita lui își doresc să-și întemeieze o familie. „Am tot spus amândoi că nu ne-ar schimba cu nimic un act. Poate, ferească Dumnezeu, ne-ar face să ne simțim mai constrânși, mai lipsiți de libertate. Și ferească Dumnezeu să ne facă să introducă râca între noi. Suntem bine, foarte bine așa cum suntem. Ne dorim și copii, ne dorim, și avem o grămadă de planuri în cap. Ba la asta mă gândeam când am zis că avem mai multe planuri în cap (nr.adopție)”, a declarat Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: