Redactia.ro
Home » Monden » Drama lui Dorian Popa. De ce nu-și poate ierta tatăl decedat

Drama lui Dorian Popa. De ce nu-și poate ierta tatăl decedat

Dincolo de entuziasmul pe care-l afișează mai mereu, Dorian Popa ascunde o dramă cumplită. Artistul și vloggerul nu și-a putut ierta niciodată tatăl, care acum este decedat. Supărarea a fost atât de mare pe părintele său, încât nici la înmormântarea acestuia nu a fost și nu regretă acest lucru. Ce l-a determinat pe Dorian Popa să aibă o astfel de atitudine?

Drama lui Dorian Popa. De ce nu-și poate ierta tatăl decedat

Divorțul părinților săi pe vremea când avea 16 ani l-a marcat definitiv pe Dorian Popa. Artistul nu și-a iertat niciodată tatăl, care acum este decedat. Dorian Popa încă este afectat de modul cu tatăl său i-a abandonat pe el, fratele său și mama lui. Nu s-a dus nici la înmormântarea părintelui, atunci când s-a stins din viață, informează Click.

”Când s-au despărțit ai mei, eu aveam vreo 14-15 ani, iar fratele meu, Ciprian,16-17 ani. Lucrurile nu au mai mers din partea tatălui meu. Au împărțit atunci la partaj jumătate -jumătate. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci că trebuie să stau cu mama”, a declarat Dorian Popa, invitat la cea de-a doua ediție a prodcastului “Acasă la Cătălin Măruță”.

Vloggerul își amintește cum tatăl său i-a trimis un mesaj, după mulți ani de tăcere, atunci când l-a văzut jucând în serialul ”Pariu cu viața”, prin intermediul căruia Dorian a reușit să devină și celebru. ”Felicitări!” a fost mesajul trimis de bărbat către fiul său, iar Dorian mai mărturisește că a rămas dezamăgit, deoarece se aștepta ca tatăl său să-și exprime regretul pentru că i-a părăsit.

“Mi-a dat un mesaj după mulți ani, dar când știu cât rău i-a făcut mamei mele, câte tone de lacrimi a vărsat mama din cauza lui. Mi-a dat un mesaj când am ajuns celebru și mi-a zis doar atât: felicitări! Dacă mesajul începea cu “îmi pare rau” era altceva! Nu am putut să-i răspund la acel mesaj. Era cu un an înainte să moară. Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert”, a mai povestit vloggerul.

Un alt gest de-al părintelui său care l-a determinat pe Dorian Popa să aibă resentimente față de acesta, a fost un moment când i-a dăruit o mașină, după care i-a cerut-o înapoi. Tatăl său l-a avertizat că îl va acuza de furt dacă nu va face acest lucru.

”Mi-a oferit o mașină, după care mi-a zis că, dacă nu vin la el, o dă furată ca să-mi facă probleme. Atunci am zis: ăsta e sfârșitul. Eu am preferat-o pe mama. Pe noi ne susținea financiar bunicul meu, tatăl lui tata, care era potent financiar. Și pe el l-a renegat tata, că nu era tatăl lui biologic”, a mai spus Dorian Popa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: