Redactia.ro
Home » Monden » Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu, dar și din Instagram și Youtube

Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu, dar și din Instagram și Youtube

GALERIE FOTO (2) Dorian Popa si Chelutu

În timp ce mulți artiști au de suferit din cauza pandemiei, Dorian Popa mărturisește că, dimpotrivă, lui pandemia i-a mărit veniturile. Iată câți bani face celebrul cântăreț și vlogger din Instagram, dar și cu ajutorul lui Cheluțu, personaj principal în două dintre clipurile sale muzicale.

Câți bani câștigă Dorian Popa de pe urma lui Cheluțu, dar și din Instagram și Youtube

Dorian Popa nu a fost afectat de pandemie. Chiar dacă nu a avut concerte, artistul a avut de câștigat mii de euro din rețelele de socializare. De altfel, de când l-a făcut celebru, și Cheluțu, câinele său reprezintă o sursă de venituri pentru el, informează Cancan.

Peste 150 de mii de euro a câștigat, în ultima vreme, Dorian Popa de pe urma câinelui său, Cheluțu. În noul podcast al lui Cătălin Măruță, celebrul cântăreț și vlogger a preciat că își iubește foarte mult animalul de companie și crede că Dumnezeu i l-a trimis în cale pentru a-l face ”prinț din cerșetor”. Dorian Popa l-a adoptat pe Cheluțu de la niște cunoștințe din copilărie.

Dorina Popa: Peste 150.000 de euro.

Măruță: Deci Cheluțu a făcut peste 150.000 de euro? Îl vinzi?

Popa: Doamne ferește!„Cheluțu este sufletul meu, îl iubesc de mor și mă bucur că Dumnezeu mi l-a scos în cale și că i-am schimbat destinul 100%.Dumnezeu a vrut ca din cerșetor să devină nu print, ci rege!”a adăugat Dorian.

Din Instagram, Dorian Popa încasează lunar între 20 și 25 .000 de euro, iar din Youtube ajunge chiar și la 40.000 de euro pe lună.

„Acum, de când a înflorit pandemia, pentru că știm cu toții că s-a întâmplat o expansiune rapidă, 10-15.000, o medie. Sunt luni de 20-25.000 de euro, doar din Instagram. Pe YouTube am o medie de 20-30.000 de euro pe lună. O medie pe lună, combinat Instagram-YouTube e 30-40.000 de euro pe lună.”, a declarat acesta.

Dorian Popa nu susține Tik-Tok-ul

Aplicația Tik-Tok nu este pe placul lui Dorian Popa, de aceea postează mai mult pe Instagram și Youtube.

„Eu postez pe Instagram, mi se pare o platform mai relevantă. Nu susțin TikTok-ul. Nu știu dacă am un motiv bine definit, dar mi se pare un pic sloopy, haos, informația vine din toate părțile, nu e ordonată nicicum, nu-mi place. Dar e ok. E subiectiv.”, a spus cântărețul.