Redactia.ro
Home » TV » Imagini incredibile cu diva de la Monaco! Fanii au sărit imediat: „Dumnezeule, Mihaela…”

Imagini incredibile cu diva de la Monaco! Fanii au sărit imediat: „Dumnezeule, Mihaela…”

GALERIE FOTO (4) Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu nu arată deloc cei 51 de ani proaspăt împliniți. Vedeta, care trăiește de ani buni în Monaco, nu mai are inhibiții în ceea ce privește corpul său. Astfel, fosta prezentatoare de televiziuni nu se sfiește să pozeze în cele mai sexy ipostaze.

Imagini incredibile cu Mihaela Rădulescu

Mihaela Rădulescu abia a împlinit 51 de ani, dar nu arată deloc de vârsta pe care o are. Disciplina alimentară și orele de muncă din sala de fitness își arată acum rezultatele, pentru că fosta prezentatoare arată într-un mare fel, mai degrabă ca o tânără de 20 de ani decât de 51!

Cum căldura este mare inclusiv în Monaco, unde locuiește Mihalea Rădulescu, vedeta se bucură de soare și face plajă. Așa se poate lăuda cu corpul ei lucrat la sală, demn de o tânără.

Mihaela Rădulescu a postat o fotografie cu ea în costum de baie pe rețelele de socializare, iar fanii săi au reacționat imediat. Comentariile au curs, iar toate îl lăudau corpul vedetei.

„Dumnezeuleeee, Mihaela, cum poti sa arati! Scandalos de bine!”, a scris un fan. Sunteți superbă!, a transmis un altul. „Ce corp!”, a mai spus cineva.

Inclusiv Corina Caragea a lăudat-o pe vedetă și a comentat cu un emoticon ce sugerează că Mihaela Rădulescu este sexy.

Ce mănâncă Mihaela Rădulescu într-o zi. Dieta-minune a vedetei

Este binecunoscut faptul că Mihaela Rădulescu are foarte mare grijă de ea, de corpul ei și de alimentație. Ea se bazează multe pe legume și verdețuri, dar nu renunță nici la fructe sau lactate.

„Acum, mai mult ca niciodată, sunt mult mai atentă la ce mănânc. (…) Aşa că mi-am “redecorat” frigiderul pe interior – arată mult mai verde, dar şi cu ouă, lactate, brânzeturi, peşte, fructe şi multe lichide”, a explicat Mihaela Rădulescu.

Într-o zi obișnuită, Mihaela Rădulescu are la micul dejun un suc de fructe nutritiv, ouă fierte, iaurt de capră. La prânz, ea mănâncă salate sau supe. Salatele sunt fără dressing și doar cu ulei de măsline. Seara, diva de la „Românii au talent”  alege să mănânce altceva decât la prânz, dar tot din această paletă alimentară.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: