Redactia.ro
Home » Știri » Imagini incredibile de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Artista a impresionat prin simplitatea și frumusețea rochiei de mireasă pe care a purtat-o

Imagini incredibile de la nunta lui Theo Rose cu Anghel Damian. Artista a impresionat prin simplitatea și frumusețea rochiei de mireasă pe care a purtat-o

Sursa foto: Instagram

Theo Rose și Anghel Damian și-au unit destinele într-un eveniment discret și restrâns, ferit de ochii publicului. Căsătoria lor, care a avut loc în mare secret, dar după ce vestea a ieșit la iveală, artista a decis să împărtășească cu fanii primele imagini oficiale de la cununia religioasă, surprinzând prin simplitatea și eleganța evenimentului.

Un eveniment intim, exact așa cum și-au dorit

Theo Rose și Anghel Damian au planificat nunta într-un mod foarte discret, fără a dezvălui detalii publicului larg sau presei. Artista a evitat întotdeauna întrebările legate de nunta sa, preferând să păstreze evenimentul secret până în momentul în care totul era deja oficializat.

„Așa cum am visat. Simplu și cu sens. Mulțumim!”, a scris Theo Rose într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, alături de fotografiile din ziua cea mare. Evenimentul a fost simplu, restrâns și încărcat de emoție, exact așa cum și-au dorit cei doi miri, având alături doar familia și câțiva prieteni apropiați.

După ce vestea căsătoriei a devenit publică, Theo Rose a decis să împărtășească cu fanii câteva fotografii de la cununia religioasă. Artista a impresionat prin simplitatea și frumusețea rochiei de mireasă pe care a purtat-o. Alegerea sa a fost una clasică, o rochie albă, simplă, dar elegantă, care a subliniat naturalețea și stilul său rafinat. Fanii au reacționat imediat la imagini, lăudându-i simplitatea și frumusețea.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEO ROSE (@theorose.official)

Deși evenimentul a fost unul extrem de restrâns, cu doar câteva persoane dragi alături, nunta celor doi a fost plină de emoții și semnificație. Fotografiile publicate de Theo au surprins momente intime și speciale, iar rochia simplă și elegantă a artistei a devenit rapid un subiect de discuție printre fanii săi.

Detalii despre nunta secretă și planurile de viitor

Căsătoria a avut loc în secret în urmă cu trei săptămâni, iar Theo Rose a recunoscut că evenimentul a fost exact așa cum și-au dorit: simplu și intim. Cu toate că mulți fani se așteptau la o nuntă mare, artista a explicat că nu și-a dorit o petrecere fastuoasă din cauza programului încărcat.

„Eu cânt foarte mult în ultima vreme, nu mai am energie și pentru petrecerea mea, așa că a fost ca un grătar în familie. A fost acum 3 săptămâni. Iar luna de miere va fi în ianuarie, probabil. Dar oricum, fără copil, nu plec. Vreau neapărat să fie copilul meu cu mine în vacanță”, a declarat Theo Rose pentru cancan.ro.

Căsătoria secretă a lui Theo Rose și Anghel Damian marchează un nou început în viața celor doi, un capitol plin de emoție și planuri de viitor. Deși au ales să păstreze evenimentul departe de ochii publicului, fanii sunt încântați de fericirea lor și le-au transmis numeroase mesaje de felicitare și susținere.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: