Redactia.ro
Home » Știri » Imagini indite cu eroii de la malul mării. Salvamarii au devenit virali pe TikTok

Imagini indite cu eroii de la malul mării. Salvamarii au devenit virali pe TikTok

Salvamarii din Constanța dau dovadă de extrem de multă promptitudine în ceea ce privește salvarea persoanelor aflate la malul mării. Pe rețelele sociale au devenit extrem de virale videoclipurile pe care salvamarii le fac când se află în timpul acțiunii! Dacă v-ați întrebat vreodată cum se gestionează o situație de urgență în largul mării, iată toate detaliile!

Salvamarii, eroii de la malul mării

Pe TikTok există un cont pe care salvamarii din Constanța postează videoclipuri din momentele în care intervin! Aceștia, ca niște adevărați eroi se implică rapid, pprompt și cu suflet în salvarea persoanelor care ar putea într-o fracțiune de timp să devină victimele valurilor mării.

Imagini inedite din largul mării cu salvamarii de la Constanța

Într-unul dintre cele mai virale videoclipuri se poate observa  cum salvamarul iese cu skijet-ul în larg în încercarea de a salva un copil care a fost tras de curenți în zona stabilopozilor și care risca să fie zdrobit de aceștia.  În timpul intervenției, salvamarul a fost ajutat de către un coleg care l-a prins pe micuțul aflat în primejdie și l-a tras pe pluta din spatele skijet-ului.

Imaginile vă pot afecta emoțional!

@falutavladbogdan #fy #fyp #lifeguard #5pasidebine #salvamar ♬ don’t let me down – old papa

@falutavladbogdan #fy #fyp #lifeguard #salvamar #5pasidebine #foryou ♬ Where Are You (AZENG Remix) – 阿增

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: