Redactia.ro
Home » Monden » Imagini senzaționale cu Irina Rimes. Cum arăta artista pe vremea când s-a apucat de muzică

Imagini senzaționale cu Irina Rimes. Cum arăta artista pe vremea când s-a apucat de muzică

GALERIE FOTO (8) Imagini senzaționale cu Irina Rimes

Irina Rimes a devenit într-un timp foarte scurt una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Deși este din Republica Moldova, Irina și-a făcut o carieră în țara noastră, fiind adorată de public. De-a lungul anilor, artista s-a schimbat radical.

Imagini senzaționale cu Irina Rimes. Cum arăta artista pe vremea când s-a apucat de muzică

De curând Irina Rimes a lansat albumul Pastila, care este cea mai neașteptată formă de exprimare a artistei. Artista a abordat în noul albul stilul trap, colaborând cu Amuly, Bruja și Nane. Totodată, Irina nu a renunțat la surprize. Aceasta a anunțat colaborarea cu Cris Cab, pentru piesa Your Love.

Ei bine, până să ajungă aici, artista era numită Irina Remesh, o moldoveancă care își căuta menirea. Acesta a absolvit liceul „Constantin Stere” din Soroca. Pentru a se lansa în muzică, Irina a încărcat câteva melodii scrise de ea pe YouTube,. „Dragul meu liceu”, „M-ai pierdut”, „This is My Life”, „Gimme Reason to Believe sunt primele melodii scrise de ea și cele care au atras atenția asupra talentului său.

Când era decisă devină economistă, precum părinții săi, profesorii săi de muzică a convins-o că trebuie să urmeze o carieră muzicală. Astfel, Irina s-am înscris la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău. „Acolo munceam și scoteam piese ca să fiu cunoscută pentru a lua mai mulți bani la o nuntă, pentru că banii îi făceai din nunți, nu din concerte”, s-a confesat artista.

Primul pas în muzică

Irina s-a înscris în 2011 la selecția națională a concursului Eurovision în Chișinău, dar nu a ajuns în finală. Un an mai târziu a ajuns la o emisiunea Fabrica de staruri, unde a căpătat mai multp experiență. Aici l-a cunoscut pe Andi Bănică, care i-a devenit soț. După un timp, Irina scria cântece pentru alți artiști și le vindea pentru a se întreține, până când a fost descoperită de Raluka, care a ajutat-o să lanseze melodia Visele, sub numele de Irina Rimes. Așadar, de aici și până a căpăta faima de azi, nu a mai fost decât un pas. Din 2018, Irina Rimes este mentos la Vocea României.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: