Redactia.ro
Home » Monden » Irina Rimes nu mai arată deloc ca înainte! Ce și-a făcut cântăreața

Irina Rimes nu mai arată deloc ca înainte! Ce și-a făcut cântăreața

GALERIE FOTO (2)

Irina Rimes este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, deși este originară din Republica Moldova. Ea a cucerit publicul din țara noastră cu melodiile sale, care au fost mereu în topul preferințelor muzicale. Recent, cântăreața le-a făcut o surpriză fanilor, după ce a renunțar la lookul cu care a devenit faimoasă.

Irina Rimes a vrut o schimbare de look

Cântăreața a decis să renunțe la părul ei lung și la breton. Ea a optat pentru o schimbare radicală, de la pletele sale lungi și breton, a decis să încerce coafura bob.

Vedeta și-a anunțat fanii de intenția ei, chiar în timp ce aceasta avea loc: Irina Rimes a postat totul pe pagina ei de Instagram: de la momentul când cineva începe să îi taie părul și până când a ajuns la rezultatul pe care îl dorea.

Aceste fotografii au primit și o descriere de la căntăreață. Aceasta a scris „S-a terminat” în dreptul lor.

Irina Rimes s-a tuns
Irina Rimes s-a tuns

Cum a devenit faimoasă

Irina Rimes a devenit faimoasă în 2012, după participarea la show-ul „Fabrica de staruri”, o emisiune din Republica Moldova. Acolo a ajuns până în finală. La puțin timp după aceea artista a lansat și prima ei melodie, „Visele” care a stat în topurile muzicale din România mult timp. De altfel, această melodie a avut un succes atât de mare încât Irina Rimes a primit în 2016 premiul pentru cel mai bun debut al anului.

Artista își ține departe de ochii curioșilor viața sentimentală, chiar dacă în presă s-a vorbit mult despre căsnicia și divorțul ei din 2017. După ce a fost înșelată, vedeta a decis să pună capăt mariajului cu Andi Bănică. Artista a vorbit deschis despre faptul că orice bărat cu care va avea o relație va fi supus unor provocări.

„Eu niciodată nu fac un gest, eu fac foarte multe gesturi. Dedic existența mea nu acelui om, ci bunăstării relației și bunăstării iubirii în sine. Viața mea personală nu va fi niciodată una ușoară, pentru că cel care trebuie să stea lângă mine, ctrebuie să își asume cumva faptul că dacă greșește sau dacă face ceva, va primi ce merită. Va afla despre sentimentele mele odată cu toată lumea. Mai mult de atât, nu am zis niciodată nimănui.”, a declarat Irina Rimes.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: