Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante cu Sorina făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul. Informații inedite despre viața Sorinei în America

Imagini șocante cu Sorina făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul. Informații inedite despre viața Sorinei în America

GALERIE FOTO (3) Imagini șocante cu Sorina făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul. Informații inedite despre viața Sorinei în America

Imagini șocante cu Sorina făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul. Informații inedite despre viața Sorinei în America. După un scandal monstru, Sorina a plecat în vara acestui an în America, fiind adoptată de familia Săcărin. Iamgini controversate au apărut cu Sorina în ipostaze interzise minorilor.

Imagini șocante cu Sorina făcând gesturi cu tentă sexuală și imitând fumatul. Informații inedite despre viața Sorinei în America

Sorina a fost adoptată de familia Săcărin în vara anului acestuia. Fetița s-a mutat cu noua sa familie în America. După câteva luni de la adopție, au apărut imagini controversate cu fetița în ipostaze interzise minorilor. Potrivit Wowbiz, sora vitregă a Sorinei a postat o filmare în care fata face gesturi obscene.

Pe contul de TikTok al Avei, apar imagini cu SOrina și sora ei vitregă, care dansează lasciv, atingându-se în zonele intime sau imitând fumatul.

Familia Sărămăt o așteaptă pe Sorina acasă

Familia Sărămăt, cea care a avut grijă de Sorina timp de șapte ani, au declarat că sunt șocați de această situație. Cei doi își doresc ca fetița să se întoarcă în familia lor.

Suntem scandalizați și șocați, în egală măsură! Nu se poate așa ceva, nu vorbesc de vârsta fetelor, cât de Sorina, care e o fată cuminte, la locul ei! Este inadmisibil să crești așa copilul, e scandalos până la cer! Poate așa se coonvinge toată lumea unde îi e mai bine Sorinei, cu noi, familia ei, sau printre străini! Sperăm din tot sufletul ca justiția românp săă-și urmează cursul și adopția să fie anulată, pentru ca Sorina să revină la casa ei, în casa noastră„, a declarat Vasile Sărămat.

Tribunalul București a decis pe 21 octombrie deschiderea procesului privind nulitatea absolută a adopției Sorinei. La mai bine de cinci luni de când fetița s-a mutat în America, Familia Sărămăt speră ca fetița de 8 ani pe care ei au crescut-o se va reîntoarce în vila familiei din Baia de Aramă.

Avocatul familiei Sărămăt este șocat

Avocatul familiei Sărămăt se declară șocat de filmările postate de sora vitregă a Sorinei, și declară că aceasta este jignită de către sora ei.

Să o văd pe fetița asta, pe care Familia Șărămăt a iubit-o atât de mult și a crecut-o atât de frumos, cum este pusă să „danseze” ca un măscărici în clipurile acelea, ma doare nespus și mă revoltă, deopotrivă.

Ea este pusă de „surioara ei mai mare” sa „danseze” pe ritmuri de rap/hip-hop ca afro-americanii din Bronx, cu picioarele larg depărtate, cu o mână în zona intimă și cu cealaltă pe joint (se vede cum duce pe buze un obiect ce seamănă izbitor cu o tigară artizanală din cannabis), în timp ce versurile melodiei din care Sorina nu înțelege „o boabă” (se vede cum își mișcă buzele nedeslușit) – pentru că nu cunoaște limba engleză – includ expresia „N-Word. Halal monitorizare post-adopție mai fac ăștia în state…”, a opinat revoltat Victor Dumitrică.

Citeste si:Actorul Danny Aiello a încetat din viață la 86 de ani. A jucat în „Nașul II” și „A fost odată în America”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: