Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante cu soția agresorului din Onești. Fiica acesteia le-a cerut polițiștilor să-i elibereze mama: ”Te poți duce așa în casă, mamă? Vrei să moară mamaia?”

Imagini șocante cu soția agresorului din Onești. Fiica acesteia le-a cerut polițiștilor să-i elibereze mama: ”Te poți duce așa în casă, mamă? Vrei să moară mamaia?”

GALERIE FOTO (4) Imagini șocante cu soția agresorului din Onești

Imagini șocante cu soția agresorului din Onești. Soția agresorului din Onești care a sechestrat doi muncitori într-un apartament, după care i-a ucis, a fost arestată, pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru complicitate la lipsire de libertate. Femeia apare încătușată în fața fiicei sale, care îi roagă pe oamenii legi să-i dea jos cătușele, pentru că bunica ei este foarte bolnavă și i se va face rău dacă își vede fiica în această situație.

Imagini șocante cu soția agresorului din Onești. Fiica acesteia le-a cerut polițiștilor să-i elibereze mama: ”Te poți duce așa în casă, mamă? Vrei să moară mamaia?”

Imagini șocante cu soția agresorului din Onești. Soția agresorului care a sechestrat și ucis doi muncitori într-un apartament din Onești, a fost arestată, pentru 24 de ore. Oamenii legii le-a însoțit pe soția și fiica lui Gheorghe Moroșan pentru percheziții. Femeia a fost încătușată, dar fiica sa i-a rugat pe polițiști să o elibere de cătușe pe mama ei pentru că în casă se află bunica ei, în vârstă de 99 de ani, căruia i se va face rău dacă își vede fiica în această situație. ”Te poţi duce aşa în casă, mamă? Vrei să moară mamaia?”, a spus fiica lui Gheorghe Moroșan.

Situația a devenit extrem de dramatică în momentul în care fiica agresorului a început să plângă, rugându-și mama să nu intre încătușată în curte. Așadar, ancheta intervenției ratate a polițiștilor din Onești, care s-a finalizat cu moartea a doi oameni se află în plină desfășurare. Anchetatorii consideră că soția agresorului a fost încă de la începutulul situației cu un etaj mai sus de apartamentul în care au avut loc crimele, iar aceasta l-ar fi încurajat pe bărbat și nu ar fi încercat să-l oprească. Mai mult, în geanta femeii s-au găsit coliere din plastic care ar fi puttu folosi la imobilizarea victimelor.

Potrivit șefului SIAS, Alexandru Scurtu, una dintre victime a încercat să-l atace pe agresor, moment în care acesta a devenit violent. De asemenea, se pare că soția l-a susținut pe bărbat în toate demersurile lor. „Soţia lui i-a transmis că face bine ceea ce face, motiv pentru care, din câte cunosc, este prezentată cu propunere de arestare preventivă. Ea stătea deasupra apartamentului în care avea loc incidentul. Era la nişte prieteni, în mod constant, mai ales soţia mergea acolo”, a spus directorul adjunct al Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul IGPR.

Agresorul din Onești avea dosar penal

Luni seara, Gheorghe Moroșan a sunat la 112 pentru a anunțat că a sechestrat doi muncitori în fostul său apartament din Oneșyi, având o problemă de litigiu. Ajunși la fața locului, autoritățile au început negocierile cu agresorul, care a cerut restituirea actului de proprietate al apartamentului sau suma de 300.000 de euro. În cazul în care auzea mișcare pe scara blocului, îi va omoră pe cei doi muncitori. Din nefericire, s-a produs un declic, și bărbatul i-a înjunghiat pe cei doi ostatici, care au murit la scurt timp. Gheorghe Moroșan avea dosar penal, aceste având patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 și 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenața băuturilor alcoolice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: