Redactia.ro
Home » Știri » Imagini surprinzătoare din Ucraina! Jumătate de țară e sub asediu, jumătate se distrează la plajă

Imagini surprinzătoare din Ucraina! Jumătate de țară e sub asediu, jumătate se distrează la plajă

GALERIE FOTO (4)

În timp ce restul planetei privește cu îngrijorare situația Ucrainei în contextul războiului pornit de ruși, la Kiev, ucrainenii se bucură de soare și au ieșit la plajă pe malurile Niprului, fluviul care străbate capitala țării.

Imagini surprinzătoare din Ucraina

În estul Ucrainei încă se duc lupte grele, dar la Kiev ucrainenii sunt mult mai relaxați.

După ce timp de câteva săptămâni s-a purtat un adevărat război pe străzile Kievului, iată că lucrurile sunt mult mai liniștite acum. Oamenii s-au întors la viețile lor obișnuite, au ieșit din case și s-au dus la plajă, pe malurile Niprului, fluviul care străbate capitala.

Imagini surprinse pe plaja de pe malul Niprului îi arată pe ucraineni distrându-se la soare, bronzându-se și jucând sporturi de vară. Nimic nu pare să arate că în urmă cu doar câteva săptămâni, în Kiev, se înregistrau pierderi umane în urma războiului pornit de Putin.

Încă planează amenințarea unei rachete

În ciuda relaxării aparente, încă există amenințarea rachetelor din partea Rusiei. În urmă cu doar o săptămână, Kievul a fost lovit de o rachetă. Din fericire, nu a lovit niciun punct strategic și nu s-au consemnat pierderi umane.

De știut este și că bărbații sunt în continuare chemați să lupte la front, iar statistica arată că peste 100 de ucraineni mor în fiecare zi în războiul pornit de Vladimir Putin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: