Redactia.ro
Home » Știri » Imagini terifiante cu George, salvamarul de 24 de ani din Constanța care și-a pierdut viața. Mașina lui s-a făcut praf în câteva secunde | VIDEO

Imagini terifiante cu George, salvamarul de 24 de ani din Constanța care și-a pierdut viața. Mașina lui s-a făcut praf în câteva secunde | VIDEO

Într-un eveniment tragic ce a avut loc în Constanța, a fost dezvăluită identitatea tânărului care și-a pierdut viața într-un accident rutier. George I., în vârstă de doar 24 de ani, fost salvamar în Mamaia, a fost protagonistul acestei tragedii.

Mașina sa a intrat într-un sens giratoriu în mod violent, rezultând un accident fatal. Accidentul a avut loc în primele ore ale dimineții de marți, la două ore după miezul nopții, în municipiul Constanța.

El este George, salvamarul de 24 de ani din Constanța

Mașina condusă de George I. a intrat în plin într-un sens giratoriu și s-a răsturnat, conducând la decesul tânărului. George, fost salvamar în stațiunea Mamaia, avea doar 24 de ani și părea că viața îi este în față. Cu toate acestea, evenimentele tragice s-au desfășurat rapid.

Datele furnizate de poliție sugerează că mașina condusă de George nu a respectat nicio regulă de circulație. Vehiculul a intrat direct în giratoriu, iar tânărul șofer, având carnetul suspendat, nu a avut șansa de a supraviețui.

Impactul a fost atât de violent încât acul kilometrajului s-ar fi oprit la o viteză de 170 km/oră, potrivit informațiilor disponibile. Accidentul a fost surprins în imagini care au devenit virale în mediul online, ilustrând drama care a avut loc în acea intersecție.

„La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul I.C. Brătianu, la ieșire din municipiul Constanța, s-a produs un accident rutier grav. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 24 de ani, nu ar fi adaptat viteza la configurația drumului și ar fi intrat în coliziune cu amenajarea rutieră a sensului giratoriu.

În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. În urma verificărilor s-a constatat faptul că șoferul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autoturismul pe drumurile publice”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Apropiații lui George sunt devastați

Ceilalți salvamari și prietenii lui George au fost profund șocați de această tragedie. Cei care l-au cunoscut îl descriu ca pe un tânăr retras, dar extrem de muncitor, întotdeauna dedicat îndeplinirii responsabilităților sale.

”Nu pot să cred așa ceva! D-zeu să îl ierte! Era un băiat așa bun! Mare păcat! Multă putere, Flori, să treceți peste acest necaz greu!”

”S-a stins din viață dragul tău frate. Nimic nu-l poate întoarce din drum…însă el o să vă privească dintr- un loc mai bun si o să vă vegheze alături de tatăl vostru” / “Drum lin spre îngeri prieten drag!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: