Redactia.ro
Home » Știri » Imagini uluitoare devenite virale! Italianul care a câștigat Eurovisionul a fost filmat în timp ce trăgea pe nas VIDEO

Imagini uluitoare devenite virale! Italianul care a câștigat Eurovisionul a fost filmat în timp ce trăgea pe nas VIDEO

GALERIE FOTO (2) Imagini uluitoare devenite virale! Italianul care a câștigat Eurovisionul a fost filmat în timp ce trăgea pe nas VIDEO

Italia a fost desemnată câștigătoarea ediției din acest an concursului Eurovision, însă imediat după încheierea acestuia, au apărut imagini uluitoare cu trupa rock Maneskin! Cum au fost surprinși aceștia?

Imagini uluitoare devenite virale! Italianul care a câștigat Eurovisionul a fost filmat în timp ce trăgea pe nas

Trupa rock Maneskin a cucerit trofeul datorită voturilor venite de la telespectatori, care au dat peste cap clasamentul stabilit în urma punctajelor oferite de țările participante. Melodia italienilor, ”Zitti e Buoni”, a primit peste 300 de voturi din partea publicului, cel mai mare punctaj obținut de vreun participant în acest concurs, și a câștigat finala Eurovision 2021.

”Vrem doar să spunem, pentru întreaga Europă, pentru întreaga lume, rock ‘n’ roll-ul nu moare niciodată”, a declarat Damiano David, solistul trupei Maneskin, după victorie, citat de DPA.

Maneskin au câştigat cu aceeaşi melodie şi marele premiu la ediţia 71 a festivalului cântecului de la San Remo din 2021.

La Eurovision rockerii italieni i-au devansat pe reprezentanţii Franţei, Barbara Pravi, şi Elveţiei, Gjon’s Tears, care se aflau înaintea lor în clasamentul după numărarea tuturor voturilor juriului şi care au ocupat locurile al doilea, respectiv al treilea, cu 499, respectiv 432 de puncte.

Rockerii au stârnit și controverse la Rotterdam. În timpul jurizării, solistul trupei a fost surprins într-o ipostază care a devenit virală. Tânărul a fost filmat de camerele video în timp ce încerca să tragă pe nas.


Eurovision 2021 s-a desfășurat la Rotterdam în prezența unui număr limitat de spectatori. România nu a avut reprezentant în finală, Roxen nereușind să treacă de semifinale cu piesa ”Amnesia”.

Reacția trupei Maneskin la zvonurile apărute în presă

”Suntem cu adevărat șocați de ceea ce spun unii oameni despre Damiano cum că ar consuma droguri. Suntem cu adevărat împotriva drogurilor și nu am consumat niciodată cocaină. Suntem gata să fim testați, pentru că nu avem nimic de ascuns. Suntem aici pentru a ne cânta muzica și suntem atât de fericiți de victoria Eurovison și vrem să le mulțumim tuturor că ne-au sprijinit. Rock`n Roll nu moare niciodată. Vă iubim!”, a fost mesajul postat de pagină oficială de Instagram a trupei.

Imagini uluitoare devenite virale! Italianul care a câștigat Eurovisionul a fost filmat în timp ce trăgea pe nas VIDEO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: