Redactia.ro
Home » Sport » Imagini uluitoare la Glasgow! Ce au făcut fanii lui Lazio pe stradă

Imagini uluitoare la Glasgow! Ce au făcut fanii lui Lazio pe stradă

Imagini uluitoare la Glasgow!

Imagini uluitoare la Glasgow. Ultrașii lui Lazio au provocat un scandal uriaș în Scoția, înaintea meciului cu Celtic.

Fanii mergeau liniștiți spre Celtic Park, iar la un moment dat fără a fi instigați de nimeni au început să reproducă salutul nazist. Poliția a intervenit imediat și ultrașii au fost duși până la stadion.

Este cunoscut faptul că fanii italienilor au provocat multe incidente de-a lungul timpului. Irriducibili este o facțiune cunoscută pentru actele violente și pentru derapajele rasiste și xenophobe. Din cauza acestor fani clubul italian a primit numeroase amenzi și suspendări. În 2018, ultrașii lui Lazio au provocat un alt scandal monstru, după ce reprezentanții lor au declarat că femeile nu ar trebui să se așeze în primele rânduri la mecuirile de fotbal.

Liderul de galerie a fost împușcat

În acestă vară, unul dintre liderii galeriei lui Lazio, Diabolik a fost împușcat în cap. Toată scena s-a petrecut în plină zi în parcul Parco degli Acquedotti de la periferia Romei. După primele cercertări polițiștii au tras concluzia că ar fi fost vorba despre o răzbunare în stil mafiot. Apoi au ieșit la iveala mai multe informații. Diabolik era implicat în afaceri cu droguri și fusese cercetat de poliție de mai multe ori. Fabrizio fusese condamnat, în trecut, pentru trafic de droguri, și avea o avere estimată la 2,5 milioane de euro. Deținea mai multe proprietăți și mașini de lux .

Citește și: Maradona a adus un preot la stadion! Vrea să înlăture „energia negativă”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: