Redactia.ro
Home » Știri » Imagini virale din Bragadiru. Cu ce s-a trezit pe mașină șoferul unui Audi parcat chiar în ușa unei ghene de gunoi dintre blocuri

Imagini virale din Bragadiru. Cu ce s-a trezit pe mașină șoferul unui Audi parcat chiar în ușa unei ghene de gunoi dintre blocuri

GALERIE FOTO (3)

Imaginile din Bragadiru au făcut ocolul Internetului. Un Audi parcat chiar în dreptul ușii de acces a unei ghene de gunoi dintre blocuri a devenit viral, după ce locatarii din zonă au vrut să-i dea o “lecție” șoferului.

Se întâmplă lângă București. Mai exact, în cartierul Scandinavia din Bragadiru. Un șofer neatent sau mult prea grăbit și-a lăsat mașina marca Audi chiar în dreptul ușii de acces la o ghenă de gunoi dintre blocuri. Și se pare că locatarii din zonă au vrut să-i ofere o lecție pe care să o țină minte pentru multă vreme de acum înainte.

Imagini virale din Bragadiru. Cu ce s-a trezit pe mașină șoferul unui Audi parcat chiar în ușa unei ghene de gunoi dintre blocuri

“Șoferul unei mașini a fost ”pedepsit” într-un mod original de mai mulți locatari din cartierul Scandinavia din Bragadiru, după ce a parcat chiar în dreptul zonei de aruncare de deșeuri, blocând accesul în acesta.”, este mesajul care însoțește imaginile cu Audi-ul în cauză.

Mai exact, locatarii l-au “pedepsit” pe șofer punându-i pe capotă, în parbriz și lunetă pungile lor de gunoi.

În cele din urmă, la locul faptei au apărut chiar și polițiștii locali care au făcut poze la mașina parcată în mod neregulamentar în zona de acces la punctul de colectare a deșeurilor.

Mai mult, exista acolo și un indicator pe care era scris avertismentul „Nu parcați! Parcare rezervată”, dar și faptul că zona este supravegheată video.

 

Sursa foto: Ziar de Bragadiru / Andrei Niculae via Facebook

Reacții la imaginile virale din Bragadiru

Așa cum era de așteptat, imaginile au stârnit mii de reacții în mediul online.

“Eu v-am spus că vor schimba mașinile de gunoi cu Audi, e altceva..gunoiul se reciclează din mers când mașina de gunoi este un Audi    ”, a comentat în glumă unul dintre internauți.

“Cunosc bine zona, anu trecut am reușit și eu să-mi ating ușor mașina pe una din străduțele respective care era ticsit de mașini parcate anapoda, problema nu este neapărat la cetățean, bloc lângă bloc parcări sufletu șintem în anul 2022 și se construiește haotic după bunul plac al fiecăruia, (…) prost este cine cumpăra dar mai hot și mânjit pe mâini este cine da autorizație pentru asa ceva.”, au mai semnalat alți locuitori din zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: