Redactia.ro
Home » Știri » Imaginile care dovedesc că bărbatul încătușat avea un comportament haotic. Se aruncă peste o mașină FOTO

Imaginile care dovedesc că bărbatul încătușat avea un comportament haotic. Se aruncă peste o mașină FOTO

GALERIE FOTO (3)

Imaginile care dovedesc că bărbatul încătușat avea un comportament haotic. Se aruncă peste o mașină. Iate detaliile!

Anchetă amplă la Poliția Capitalei

O anchetă amplă la Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei a fost declanșată după acuzațiile că un bărbat de 30 de ani ar fi fost omorât în bătaie de către polițiști. Cu toate acestea, imaginile recente dezvăluie o altă perspectivă asupra evenimentelor, punând sub semnul întrebării acuzațiile de abuz la adresa forțelor de ordine.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani a ajuns în comă la spital și ulterior a decedat în urma unei intervenții a polițiștilor. Prietenii victimei au acuzat agenții de poliție că ar fi aplicat abuzuri fizice severe, care ar fi dus la starea sa critică și, în cele din urmă, la deces. Evenimentele au avut loc în Sectorul 5 al Capitalei și au implicat polițiști de la Secția 17. Potrivit acuzațiilor, bărbatul a fost bătut până când a căzut în comă.

Versiunea poliției

Cu toate acestea, polițiștii au prezentat o versiune cu totul diferită a evenimentelor. Potrivit declarațiilor lor date în cadrul audierilor, au fost chemați la fața locului după ce bărbatul ar fi ieșit pe stradă de la o petrecere, purtând haine sumare. La sosirea lor, polițiștii l-ar fi găsit pe bărbat sărind pe mașini și încercând să-și facă rău singur.

Imaginile care dovedesc că bărbatul încătușat avea un comportament haotic

Într-un moment cheie al investigației, imaginile de la locul tragicului eveniment fac lumină în acest caz. Aceste înregistrări arată cum bărbatul, îmbrăcat sumar, se aruncă pe o mașină.

Agenții de poliție au intervenit rapid și l-au imobilizat pe individ pentru a preveni orice risc de auto-vătămare. Victima a fost ulterior transportată la Spitalul Universitar de Urgență în comă și a suferit mai multe intervenții chirurgicale. Din păcate, miercuri seara, bărbatul de 30 de ani a decedat.

Rezultatele preliminare ale autopsiei

Surse judiciare citate de Realitatea PLUS au dezvăluit că bărbatul avea în sistemul său mai multe substanțe interzise, printre care cocaină, metamfetamină și canabis.

Dosare penale deschise

În urma acestui eveniment, au fost deschise trei dosare penale pe numele agenților de poliție implicați. Două dintre acestea sunt pentru infracțiunea de ultraj, iar unul pentru purtare abuzivă, potrivit sursei citate. Aceste dosare vor fi examinate cu atenție pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au condus la decesul tragic al bărbatului de 30 de ani.

 

 

Sursa foto: Realitatea.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: