Redactia.ro
Home » Sport » Imaginile care fac înconjurul lumii. Cristiano Ronaldo a vrut să-l bată pe un arbitru la arabi

Imaginile care fac înconjurul lumii. Cristiano Ronaldo a vrut să-l bată pe un arbitru la arabi

Al Nassr a suferit o înfrângere cu scorul de 1-2 împotriva echipei Al Hilal în semifinalele Supercupei Arabiei Saudite. Golurile au fost marcate de Salem Aldawsari în minutul 61 și de Malcom în minutul 72 pentru Al Hilal, în timp ce Sadio Mane a înscris pentru echipa lui Ronaldo în al nouălea minut de prelungire.

A vrut să-l lovească pe arbitru

Partida desfășurată pe stadionul Mohammed bin Zayed din Abu Dhabi a fost marcată de tensiune. Cristiano Ronaldo a fost eliminat din teren în minutul 86, după ce a primit un cartonaș roșu direct. Portughezul a fost sancționat pentru o altercație cu adversarul său, apărătorul Mohammed Al-Bulaihi, și a fost aproape să atace arbitrul, Mohammed Al Hoish. În timp ce părăsea terenul, Ronaldo l-a aplaudat ironic pe arbitru. Anterior eliminării, Ronaldo a primit un cartonaș galben pentru proteste, după ce golul coechipierului său Otavio a fost anulat pentru ofsaid.

„Cea mai proastă zi din viața lui Cristiano Ronaldo!”, a comentat Daily Sports imediat după meci. Al Nassr, condusă de Luís Castro, se află la 12 puncte în spatele liderului Al Hilal după 27 de runde și are doar șanse teoretice la câștigarea titlului.

Ronaldo va fi suspendat și ar putea să lipsească până la trei meciuri din cauza eliminării de la Abu Dhabi. De când a ajuns în Arabia Saudită, Ronaldo a marcat 50 de goluri în 55 de meciuri și a oferit 14 pase decisive, câștigând și un trofeu, Cupa Campionilor Cluburilor Arabe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: